Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Banedanmark-opgave vundet - 30.10.2015

S&M er valgt som rådgiver på omfattende udskiftning af sporskiftevarmesystem.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er netop blevet tildelt en spændende opgave for Banedanmark i forbindelse med udskiftning af sporskiftevarmesystem fra system 80 til system 2000 i Nord- og Midtjylland.

 

Opgaven omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med blandt andet en opgradering af 161 eksisterende sporskifter fordelt på 39 stationer i Nord- og Midtjylland, hvilket primært består i udskiftning af styreskabe fra system 80 til system 2000. Den nye styring er et master-/slavesystem, der indeholder masterstyreskabe med vejrstation med snedetektorer og skinnetemperaturfølere.

 

Spangenberg & Madsen har i mange år udført banetekniske projekter for Banedanmark og DSB; de seneste år har vi blandt andet deltaget i sporrenoveringsprojekter, hvor tilsyn med netop sporskiftevarme har været omfattet, nødforsyningsprojekter (UPS-anlæg) på flere end 100 stationer i hele landet, udskiftning af trafikinformationsskærme på 42 stationer og er netop nu i gang med en sag for Aarhus Letbane, hvor vi skal udføre BPU-områder omkring alle stationer og broer på strækningen mellem Odder og Grenå, herunder Aarhus Hovedbanegård. Foran os ligger desuden udskiftning af trafikinformationsskærme på Københavns Hovedbanegård, en anden ny opgave, vi netop har vundet.

 

S&M er optaget på blandt andet Banedanmarks kvalifikationsordninger og som kvalificerede ressourcepersoner – hvorigennem denne nye opgave er vundet - ligesom firmaet også er optaget i Trans Q Quality System, der kvalificerer os til at levere rådgivningsydelser til skandinaviske transportvirksomheder, herunder DSB og andre.

 

Vi er meget glade for at have vundet denne nye spændende opgave og glæder os til i første omgang at komme i gang med analysearbejdet.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. +45 29 69 99 29


S&M tildelt rådgivningsopgave for Banedanmark i forbindelse med udskiftning af sporskiftevarmesystem. Foto: Tao Lytzen.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her