Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Prækvalificeret – Gigthospital - 4.1.2016

Spangenberg & Madsen prækvalificeret til totalrådgivningsopgave

På hold med Arkitektfirmaet Kjaer & Richter som totalrådgiver, Østergaard Arkitekter, ArkPlan landskabsarkitekter og Ingeniørgruppen Varde, er Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma blevet prækvalificeret til at byde på opgaven: Gigtforeningen. Totalrådgivning i forbindelse med flytning af gigthospital fra Gråsten til Sønderborg, renovering og ombygning.

 

Gigtforeningen har besluttet at flytte Kong Christian X's Gigthospital fra Gråsten til et selvstændigt hospital placeret ved Sygehus Sønderjylland, Sønderborg.

 

I forbindelse med etableringen af akutsygehuset i Aabenraa bliver der frigjort arealer på sygehuset i Sønderborg, der efter den planlagte ombygning, opgradering og til-/nybygning skal rumme Gigthospitalet.

 

Det er et spændende projekt, som Region Syddanmark og Gigtforeningen har defineret rammerne for, og hvis overordnede visioner er at styrke Gigthospitalet som udviklings- og kompetencecenter for behandling og rehabilitering af gigtpatienter, udbygge det stærke forskningsmiljø og udvikle og afprøve nyskabende og evidensbaserede tilbud med patienten i centrum.

 

Spangenberg & Madsen har en stærk referenceramme indenfor hospitalsprojekter, seneste i forbindelse med det nye psykiatribyggeri på DNU, hvor S&M er hyret som rådgiver for KPC til at hjælpe dem med at styre proces og kvalitet på de tekniske fag. Som fagleder for el, herunder brand- og sikringsanlæg og IT-installationer, deltager S&M for nuværende ved opførelsen af landets hidtil største retspsykiatriske center, Ny Retspsykiatri Sct. Hans ved Roskilde Fjord. Som underrådgiver til rådgivergruppen på DNU har vi hjulpet med forskellige tekniske problemstillinger, og på Regionshospitalet i Randers har vi været bygherrerådgiver på ny fælles akutmodtageenhed, og har desuden udført forsyningsanalyse på hospitalet inklusiv planlagte strømafbrydelser - for blot at nævne nogle få projekter ud af mange. Særligt væsentligt er det for mange af vores hospitalsprojekter, at de naturligvis er komplekse og er udført på hospitaler i drift, hvilket stiller særlige krav til de tekniske installationer og komplicerer arbejdets udførelse.

 

Vi ser frem til sammen med holdet at arbejde med udbudsmaterialet og forventer at afgive tilbud på projektet senest 26. februar.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brosbøl, tlf. 29 69 99 29


Flytning af Gigthospital. Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S prækvalificeret til totalrådgivningsopgaven.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her