Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Prækvalificeret - Skælskør Plejecenter - 26.1.2016

Spangenberg & Madsen prækvalificeret til ombygningssag.

På hold med Mangor & Nagel Arkitektfirma og T-Kon Rådgivende Ingeniører er Spangenberg & Madsen blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på ombygning af Skælskør Plejecenter i Slagelse Kommune.

 

Det eksisterende plejehjem er opført i 1978, boligerne er utidssvarende og store udearealer ligger ubenyttede hen. Derfor har Slagelse Kommune besluttet at afhænde dele af de overskydende arealer til andre formål og ombygge den resterende del af plejecentret til 29 tidssvarende plejeboliger efter Leve-Bo-miljøprincippet, med tilhørende fælles- og servicearealer.

 

Spangenberg & Madsen har over årene medvirket ved en lang række plejeboligbyggerier, herunder både nybyggeri, ombyg og renoveringer, herunder Grøndalsvænge Plejecenter i Vanløse, Sundhedshuset på Ceres Allé i Aarhus, plejecentrene Engo og Kastanjebo i Aalborg, for blot at nævne nogle få projekter og på Kastanievej i Slagelse har vi siden 2013 medvirket ved opførelsen af 18 handicapboliger til unge med tilhørende fælles- og servicearealer.

 

Vi ser frem til at arbejde med udbudsmaterialet og sammen med holdet afgive tilbud på totalrådgivning i forbindelse med ombygningen af det eksisterende plejehjem.

 

 

Kontaktperson: Michael Lindqvist, tlf. 29 69 99 39


Skælskør Plejecenter skal ombygges; S&M er prækvalificeret til at afgive tilbud på opgaven. Foto: www.slagelse.dk
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her