Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

S&M ansætter ny VVS-ingeniør - 1.3.2016

Vores afdeling for VVS, Ventilation & Energi vokser.

Spangenberg & Madsen har nu fornøjelsen af at byde velkommen til vores nye VVS-ingeniør, Palle Olsen, der med Aarhus-kontoret som udgangspunkt er vores første jyske VVS-medarbejder. For nogle år siden tog vi skridtet og åbnede vores afdeling for VVS, Ventilation & Energi. Siden da er der kommet masser af opgaver til både på Sjælland og i Jylland, hvorfor vi løbende har oprettet flere nye stillinger, nu også i det jyske.

 

Palle Olsen er uddannet VVS-ingeniør og har mere end 20 års erfaring fra branchen. Over årene har Palle varetaget alle aspekter af faget, herunder teknisk rådgivning og salg, projektledelse, projektering, fagtilsyn, research og formidling, udvikling mv og har særligt opnået stort kendskab til indeklima, energi- og ressourcebesparende foranstaltninger samt drift og vedligehold. Desuden har Palle arbejdet med bygherre- og arkitektrådgivning bl.a. i forbindelse med energibyggeri og indeklimaproblemer.  

 

Vi er rigtigt glade for at have fået Palle med på holdet og glæder os til mange års gunstigt samarbejde til gavn for kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

 

Velkommen til, Palle!


Palle Olsen, Spangenberg & Madsens nye VVS-ingeniør.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her