Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

To nyoprettede stillinger - 1.4.2016

S&M ansætter yderligere to medarbejdere.

Spangenberg & Madsen vokser fortsat og byder i dag velkommen til to nye medarbejdere, nemlig Frank Hartvig Hansen og Jonas Ehmsen.

 

Frank Hartvig Hansen er ansat i en nyoprettet stilling som projektleder af Spangenberg & Madsens opgaver i forbindelse med udvidelsen af Herlev Hospital. Med sine 17 år som elektriker, heraf de seneste otte som projektleder, er Frank en rutineret el-mand, der har holdt sin faglighed ajour med løbende efteruddannelse kombineret med en masse erfaring, opnået via en bred vifte af projekter. Franks nøglekompetencer ligger desuden indenfor fagtilsyn, byggeledelse af installationsprojekter, tilbudskalkulation, økonomistyring og kvalitetssikring

 

Jonas Ehmsen er ansat i en nyoprettet stilling og skal sammen med en kollega bistå Aarhus Kommune med at udføre energiscreeninger og projektere energirenoveringsopgaver til udbud. Dette som led i Spangenberg & Madsens rammeaftale med Aarhus Kommune på Aa+ projektet, hvor vi udfører energiscreeninger af en lang række kommunale ejendomme.

 

Jonas er uddannet elektriker og el-installatør. Han har tre års erfaring og han har tidligere arbejdet som el-installatør / ingeniør hos Semco Maritime og Altek Electric, hvor han hos sidstnævnte har arbejdet med sporskiftevarme for Banedanmark.

 

Frank og Jonas er fagligt stærke profiler, som vi er rigtigt glade for at have fået med på holdet.

 

 

Velkommen til vores to nye kollegaer!


Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her