Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Sygehusprojekter - 15.8.2016

Spangenberg & Madsen er prækvalificeret til to nye sygehusprojekter.

På hold med Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S som totalrådgiver, Skala Arkitekter A/S og Antonisen Consult ApS, er Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S netop blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på totalrådgivning i forbindelse med ombygning af sterilcentral på Regionshospitalet Randers, som ét af fem prækvalificerede hold.

 

Ny dyrestald på DNU, er en anden spændende sygehusopgave, vi er prækvalificeret til, på hold med MT Højgaard A/S som totalentreprenør og Arkitema Architects K/S og Arkitema Urban Design K/S.

 

Der er tale om to komplekse og meget interessante projekter. Regionshospitalet Randers har vi som ingeniører udført flere projekter for, herunder etableringen af den ny fælles akutmodtageenhed, FAME, og vi er i gang med en omfattende analyse af hospitalets nuværende og fremtidige forsyningsforhold holdt op imod deres masterplan. Endvidere har vi udført en gennemgang og justering af sygehusets nødstrømsanlæg. Alle projekterne er udført mens sygehuset var i drift.

 

Det Ny Universitetshospital i Skejby har vi ligeledes udført flere projekter for over de seneste år, både som en del af Rådgivergruppen DNU og som direkte rådgiver for Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital DNU, hvor vi hjælper til med CE mærkning af alle deres nye maskinanlæg samt etablering af et nyt stort solcelleanlæg, der skal sikre at DNU overholder energirammen.

 

Vi ser frem til at afgive tilbud og forhåbentligt få tildelt disse to spændende opgaver.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her