Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Konference - 2.6.2017

Er din bygning sikret mod terror, indbrud og andre trusler?

Terrorangreb, brand, indbrud og overfald står højt på listen over aktuelle trusler mod offentlige og private bygninger. Uheld kan ramme alle – alle steder – og er i høj grad uforudsigelige. Vi skal ikke lade os styre af frygten, men i stedet sikre og kontrollere vores omgivelser, ved omtanke!

 

Hos Spangenberg & Madsen rådgiver vi om holistisk sikring af bygninger, personer og værdier, og deltager ofte både i designprocessen, når der skal bygges nyt, men også i forbindelse med renoveringer og opgradering af eksisterende systemer, der meget ofte er mangelfulde og opdelte i særskilte systemer, der ikke ”taler sammen”.

 

Tilmeld dig konferencen

Den 7. juni afholdes konferencen ”Sikring af bygninger” i København. Spangenberg & Madsens sikringsspecialist og seniorrådgiver, Henrik Sichlau, er indlægsholder på konferencen, hvor han sætter fokus på sikring af bygninger og intelligente bygninger.

 

  • Hvilke er truslerne mod offentlige bygninger og mod private virksomheder?
     

  • Hvilke muligheder giver teknologien for sikkerhedssystemer, og kan man integrere de forskellige områder til én sammenhængende løsning?
     

  • Effektiv, diskret og holistisk sikring.

 

Konferencen er aktuel for alle, der har interesse i sikring og som har brug for at få opdateret deres viden om nyeste teknologi og i øvrigt har brug for inspiration om emnet. På konferencen vil der også være mulighed for at høre indlæg om arkitektur, der forebygger terrorangreb, risikovurdering, brandsikring med videre, præsenteret af en række specialister på områderne, herunder Politiets Efterretningstjeneste.

 

 

Tidlig indsats holder omkostningerne nede

Henrik Sichlau, er en af Europas bedst uddannede sikringsspecialister og rådgiver til dagligt på projekter for flere statslige institutioner, store internationale virksomheder og private bygningsejere.
 

- Uanset om projektet er på skrivebordsstadiet eller på en adresse ude i byen, så gælder det om at få gennemført et grundlæggende security eftersyn med henblik på at identificere nutidige og fremtidige risici og konsekvenser. Jo før, des bedre. Og samtidig er det typisk også mindre omkostningsfuldt, måske endda omkostningsneutralt, at indbygge security i design frem for at påbygge løsninger bagefter, fortæller Henrik Sichlau.

 

 

Rådgivning

Hos S&M er holder vi os opdateret med nyeste viden fra ind- og udland og er altid på forkant med de nyeste teknologier. Vi tilstræber altid at levere kompetent rådgivning med et højt fagligt indhold indenfor vores discipliner, og vi har en målsætning om, at alle vores projekter skal tilføres de bedste løsninger i forhold til de stillede mål. Vores faglige niveau er højt. Og vi kan stille med den højeste ekspertise indenfor vores områder. Derfor er vi en eftertragtet samarbejdspartner, som ofte indgår i tæt samarbejde med andre ingeniør- og arkitektfirmaer.

 

Har du brug for mere inspiration eller en snak om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig med at forebygge og sikre dine bygninger og værdier, så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 43 44 60 00.

 

Vil du vide mere om konferencen, henvises til www.nohr-con.com og tlf. 70 20 11 46.


S&M på produktionsbesøg i udlandet i maj 2017. Skudtest med Kalashnikov AK-47 foretaget mod vinduesglas- og ramme. Copyright: Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her