Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Nye almene boliger på vej i Middelfart - 11.10.2017

S&M er med på vinderholdet bag opførelsen af 48 nye boliger

Når de første streger til opførelsen af 3.370 m2 nye boliger i Middelfart inden længe skal slås, er det med Spangenberg & Madsen (S&M) som ansvarlig for ingeniørrådgivningen.

 

Boligforeningen Lillebælt står bag de nye boliger i Skrillinge, der skal bestå af 28 almene familieboliger og 20 mindre boliger i en klassisk inspireret klyngebebyggelse fordelt på fire boligblokke med to etager hver. Boligforeningen har ønsket et mix af beboertyper med plads til blandede generationer samt boliger af meget varierende størrelse og med en høj grad af fleksibilitet. Det har også været et ønske at skabe udendørs rum, der giver mulighed for møde- og samlingssteder og man har blandt andet arbejdet med at skabe gode overgange fra det offentlige rum til den mere private zone.

 

Opgaven er vundet i samarbejde med STB Byg A/S som totalentreprenør, arkitektfirmaet RUM as og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

 

Spangenberg & Madsen skal levere den samlede ingeniørrådgivning, med Drias Rådgivende Ingeniører A/S som underrådgiver på konstruktioner, og vi glæder os rigtigt meget til opgaven.

 

De nye boliger i Skrillinge placerer sig som endnu ét i rækken af mange boligprojekter som S&M har været rådgivere på de seneste år, herunder kan af nybyggerier nævnes Risskov Brynet, Ved Amagerbanen Syd, "Robuste Skæve Boliger" til hjemløse i København, billige fleksible boliger i Egedal, kollegieboliger i Skejby, plejeboliger på Hedevej med videre.

 

Første spadestik tages i begyndelsen af januar 2018 og forventet indflytning er marts 2019.


Spangenberg & Madsen er med på vinderholdet bag opførelsen af 48 nye almene boliger på Skrillingevej i Middelfart. Projekteringsarbejdet påbegyndes i november 2017 og boligerne forventes klar til indflytning i marts 2019. Visualisering: Rum A/S.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her