Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Tak for opmærksomheden - 7.12.2017

S&M fik indviet nye lokaler med hyggelig reception.

Det blev en superhyggelig eftermiddag på kontoret i Albertslund, da vi den 23. november indviede vores nye lokaler i selskab med samarbejdspartnere, kunder, kollegaer i branchen, venner af huset og ikke mindst i selskab med flere tidligere direktører, partnere og medarbejdere.

 

Tusinde tak til alle jer, der var med til at gøre dagen så hyggelig og til jer, der på anden vis har vist os opmærksomhed i anledning af receptionen, og tak for alle gaverne. En særlig tak skylder vi til de tidligere direktører, partnere og medarbejdere, der med deres indsats over årene har medvirket til, at S&M har et solidt fundament at udvikle sig på.

 

Udviklingen har i 2017 blandt andet bestået i en fin placering som en af landets bedste arbejdspladser, en kåring som gazellevirksomhed, åbning af et kontor i Københavns lufthavn, udvidelsen af kontoret i København, mange nye medarbejdere og mange nye spændende projekter. Et spændende år for alle os hos S&M. Tak til alle jer, der har været med til at gøre det muligt.

 

I, der ikke nåede forbi os på dagen, og I, der bare gerne vil besøge os igen, er altid velkomne til at lægge vejen forbi og få en kop kaffe eller måske en uforpligtende snak om eventuelle samarbejdsmuligheder. I er alle velkomne.


Tak for opmærksomheden ved indvielsen af vores nye lokaler i Albertslund.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her