Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

To vigtige anerkendelser - 8.12.2017

S&M kåret som både Gazelle og en af landets bedste arbejdspladser.

Solid, sund vækst og et godt arbejdsmiljø går tilsyneladende hånd i hånd hos Spangenberg & Madsen. I hvert fald har firmaet indenfor ganske kort tid opnået at blive kåret som gazellevirksomhed af Børsen og som en af landets bedste arbejdspladser af Great Place to Work. Anerkendelser vi er rigtigt stolte af og glade for.

 

Over de sidste fem år, er Spangenberg & Madsen gået fra at være 14 til 49 medarbejdere, og haft med en tilsvarende stigning i omsætningen. Firmaet har længe været kendetegnet ved en særlig kultur, en slags familieånd, med en flad ledelsesstruktur og hurtig vej til beslutninger, og denne kultur er vi meget opmærksomme på at bevare, selvom vi vokser.

 

Gazelle

Børsen kårer hvert år en række gazellevirksomheder i hele landet. For at blive gazellevirksomhed kræves der en positiv vækst over fire regnskabsår og en fordobling af omsætningen eller resultatet i perioden. Årets gazellevirksomheder offentliggøres i Børsens trykte udgave fredag den 8. december 2017 og her vil Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S være at finde på listen.

 

Danmarks Bedste Arbejdspladser

I løbet af foråret gennemførte det internationale firma Great Place to Work en grundig spørgeskemaundersøgelse blandt alle Spangenberg & Madsens medarbejdere. Undersøgelsen gav nogle rigtigt flotte resultater og netop medarbejdernes trivsel og holdninger udgør to tredjedele af det samlede resultat. Den sidste del udgøres af en såkaldt Kulturprofil, der indeholder en beskrivelse af firmaets kultur og en række faktuelle data om arbejdspladsen, men også en række åbne spørgsmål med fokus på temaer som intern kommunikation, belønningssystemer, medarbejderindflydelse og socialt liv.

 

Det samlede resultat af målingen gør, at Spangenberg & Madsen nu kan bryste sig af at være en Great Place to Work certificeret arbejdsplads med en flot 17. plads blandt virksomheder med 20-49 ansatte.

 

Samlet set er vi rigtigt godt tilfredse med at det er lykkedes os, både at vokse i tråd med vores strategi og samtidig fastholde de gode værdier og den gode kultur vi har i Spangenberg & Madsen.


Spangenberg & Madsen, gazellevirksomhed og en af landets bedste arbejdspladser.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her