Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Første spadestik - 29.1.2018

48 nye almene boliger på vej i Skrillinge Øst, Middelfart

Stemningen var god, da der i dag blev taget første spadestik til Boligforeningen Lillebælts nye afdeling i det attraktive og grønne område i Skrillinge Øst i Middelfart, en afdeling med 48 nye lejeboliger, der spænder fra 40 til 114 m2 i boligareal.

 

Milepælen i dag blev markeret ved taler af Boligforeningen Lillebælts formand Alex Gren, Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, Boligkontoret Danmarks næstformand Klaus Bentzen, og STB Bygs direktør Jens Winther, der alle fire tog et spadestik under overværelse af de mange fremmødte, der på hver sin måde har en andel eller interesse i det nye boligbyggeri, herunder også repræsentanter fra arkitektfirmaet RUM og Spangenberg & Madsen.

 

Spangenberg & Madsen varetager den komplette ingeniørrådgivning på byggeriet, og er i disse dage ved at lægge sidste hånd på hovedprojektet. S&M vil siden varetage projektopfølgning og tilsyn på byggeriet, der forventes at stå klart til indflytning i foråret 2019.

 

Boligbyggerier er et af Spangenberg & Madsens kerneområder, indenfor nybyggeri, ombygninger og renoveringer. Har du spørgsmål til Spangenberg & Madsens rolle i projektet eller ønsker at høre om mulighederne for et eventuelt samarbejde, bedes du kontakte Christian Ancher Norsgaard på tlf. 29 69 99 26. eller vores hovednummer på tlf. 43 44 00 00.


Første spadestik til nyt boligbyggeri på Skrillingevej i Middelfart, som Spangenberg & Madsen er ingeniørrådgiver på. Blandt dagens talere var borgmester Johannes Frydenlund Jensen og Jens Winther fra STB Byg.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her