Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

CE-mærkning af maskiner - 30.8.2018

Er dine maskinanlæg lovligt CE-mærkede?

I mandags var vores direktør, Pau Ahler Brorsbøl, på besøg hos FSTAs netværksgruppe vedr. Medicinske Luftarter, som havde inviteret ham til at holde et indlæg om CE-mærkning af maskinanlæg. FSTAs netværksgruppe vedr. Medicinske Luftarter er for folk, der beskæftiger sig med medicinske luftarter på hospitaler. Selv har Pau haft en afgørende rolle på Det Nye Universitetshospital i Skejby i forhold til at sikre, at alle maskinanlæg i det 230.000 kvadratmeter nye hospitalsbyggeri er CE-mærket jf. gældende lovgivning.

 

CE-mærkning af maskiner er lovpligtigt alle steder i byggeriet, ikke kun på hospitaler. Spangenberg & Madsen yder rådgivning om CE-mærkning af maskinanlæg i byggeriet på mange niveauer, lige fra undervisning og kvalitetssikring, som har været vores rolle på DNU, til udarbejdelse af den komplette CE-mærkning, hvor vi påtager os rollen som maskinbygger.

 

Vi hjælper meget gerne dig eller en i dit netværk med CE-mærkning af maskiner.

Ring på tlf. 43 44 60 00 og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe.

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


CE-mærkning af maskiner er lovpligtigt i byggeriet. S&M rådgiver om CE-mærkning, og holdt forleden et indlæg om emnet for netværksgruppen FSTA vedr. Medicinske Luftarter. Diaset her handler om dokumentationsflow jf. Bekendtgørelse 693.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her