Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Skulderklap til S&M - 8.10.2018

To flotte anerkendelser til Spangenberg & Madsen for andet år i træk

Det er med stor glæde, stolthed og ydmyghed, at vi kan fortælle, at vi for andet år i træk både er udnævnt som Børsen Gazelle og er certificeret Great Place to Work arbejdsplads! Førstnævnte handler om vores stabile og robuste vækst, hvilket vi naturligvis er glade for og som er helt i tråd med vores ideer og visioner for Spangenberg & Madsen. At vi på samme tid formår at have en meget høj medarbejdertilfredshed, er vi ekstra glade for, fordi de to ting ikke altid går hånd i hånd. Men det gør de heldigvis hos Spangenberg & Madsen.

 

For andet år i træk opnår vi således begge anerkendelser, og vi stiler – ganske ydmygt – efter at fastholde og hvis muligt ligefrem at øge tilfredsheden blandt S&M’erne, så Spangenberg & Madsen vedbliver at være en fantastisk arbejdsplads for vores medarbejdere!

 

Tak til jer kunder og samarbejdspartnere, der er med til at skabe rammerne og til stadighed udfordrer os fagligt – I er også med til at gøre S&M til en fantastisk arbejdsplads!


Skulderklap til Spangenberg & Madsen, for andet år i træk, i form af kåringen som Børsen Gazelle 2018 og certificeringen som et Great Place to Work. Vi er så taknemmelige og glade!
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her