Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

S&M vinder rammeaftale - 20.11.2018

Vundet: Rammeaftale med VIA University College

Seks hold var prækvalificeret til at give tilbud på rammeaftale på ingeniør- og arkitektydelser samt bygherrerådgivning for VIA University College. I november fik vi afgørelsen. Spangenberg & Madsen er på hold med ERIK arkitekter og RØNSLEV på konstruktioner udvalgt som et af tre vinderhold af rammeaftalen.

 

Spangenberg & Madsen har i perioden 2013–2015 ydet bygherrerådgivning til netop VIA University College, i forbindelse med opførelsen af det nye undervisningsmiljø; en bygningsmasse vi derfor har et godt kendskab til i forvejen.

 

- Vi er rigtigt glade for igen at få muligheden for at løse opgaver for VIA UC; og det er også en fornøjelse at skulle samarbejde med ERIK og RØNSLEV, som vi kender rigtigt godt fra andre samarbejder. Så ja, vi glæder os til at se, hvilke opgaver, der skal løses, siger Pau Ahler Brorsbøl, direktør hos Spangenberg & Madsen.

 

Rammeaftalen omhandler rådgivende ingeniør- og arkitektydelser inden for generel rådgivning i forbindelse med bygge- og anlægsarbejde, totalrådgivning samt bygherrerådgivning til VIA University College. Den har en varighed på 36 måneder og kan forlænges med yderligere 12 måneder.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


S&M har vundet rammeaftale med VIA UC på hold med ERIK arkitekter og RØNSLEV. Foto: Arkitema Architects.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her