Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Kolleganyt - 20.5.2019

Spangenberg & Madsen udvider fortsat med nye dygtige folk

Det er en ren fornøjelse at se vores kontorer blive mere og mere fyldt op, for det betyder også at vi får selskab af flere og flere dygtige kollegaer. Helt efter planen. Varmt velkommen til Dzhanan Osman og Tina Helander, der bidrager til holdet med stærke kompetencer inden for VVS, indeklima og økonomi.

 

Dzhanan Osman er uddannet civilingeniør i bygningers energidesign fra Aalborg Universitet i 2019, en uddannelse hun har bygget oven på sin uddannelse som bygningskonstruktør (2014) og nogle års praktisk erfaring fra byggebranchen. Inden hun gav sig i kast med ingeniørstudiet, arbejdede Dzhanan - eller ”Djannie” som vi også gerne må kalde hende – nemlig nogle år som byggeleder på pladser i København, og som bygningskonstruktør og interiørdesigner hos et totalentreprenørfirma, der designer, konstruerer og bygger unikke lavenergihuse, og så har hun også arbejdet i rådgiverbranchen et halvt år op til studiestart, hvor hun har projekteret og udarbejdet strukturelle tegninger, el- og belysningstegninger og VVS- og ventilationstegninger, alt sammen i Revit MEP.

 

Dzhanan kommer fra Bulgarien og har, ud over sine øvrige uddannelser, også læst dansk, som hun på kort tid har fået imponerende godt styr på. Indtil videre har hun arbejdet med energirammeberegninger på to projekter i ZOO, Verdenspladsen og Zoolab, men renoveringen af Havnegade 21-27, København, har været hendes primære projekt, hvor hun arbejder med registrering, projektering af varme- og køleanlæg med videre. Med Dzhanan ombord har vi fået en dygtig, målrettet ung ingeniørkollega med en bred palette af kompetencer.

 

Tina Helander er vores nyeste kollega i administrationen, hvor hun varetager det daglige bogholderi og andre økonomi- mæssige og administrative funktioner. Tina har mange års erfaring fra forskellige administrative jobs, blandt andet 11 år som administrationschef i IT-branchen og næsten fem år i entreprenørbranchen, hvor hun har arbejdet med en bred vifte af opgaver inden for økonomi, administration og HR. Her hos S&M var hun hurtig til at komme ind i opgaverne, på trods af, at vi kører med et andet timesagsstyringsværktøj, end de mere gængse, som Tina tidligere har arbejdet i. Med sin faglige baggrund og behagelige personlighed er Tina en stor styrke i det administrative team.

 

Velkommen til Dzhanan og Tina.

 

 

Er du på jagt efter et godt job?

Kunne du også være interesseret i et job hos en af landets bedste mindre arbejdspladser, hvor dit fag har topprioritet og der er kort vej til beslutninger og dygtige kollegaer? Så er S&M måske noget for dig.

 

Hos os får du mulighed for at følge dine egne projekter godt til dørs og du bliver en del af et godt kollegaskab med andre S&M’ere – og så hører vi ofte, at vores geografiske beliggenhed er et stort plus for mange, der sparer megen transporttid, når de skifter job til S&M.

 

Kig ind på vores jobportal og søg et af de opslåede jobs – eller søg via funktionen ”uopfordret ansøgning”. Vi er altid interesserede i at høre fra mulige nye kollegaer!

 

 


Velkommen til vores nye kollegaer, Dzhanan Osman, VVS-ingeniør, og Tina Helander, Økonomimedarbejder hos Spangenberg & Madsen.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her