Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Stærk oprustning henover sommeren - 14.10.2019

S&M udvider med flere nye kollegaer på el, VVS, ventilation, sikring mv.

Henover sommeren er det gået stærkt med ansættelserne hos Spangenberg & Madsen, hvilket falder fint i tråd med vores strategi, der de seneste år har resulteret i en stabil, organisk vækst. Enkelte af vores nye kollegaer er kommet til på traditionel vis, mens en god håndfuld af dem er kommet til som følge af den konkurs, der i sommers desværre ramte det velrenommerede ingeniørfirma Balslev.

Michael Søgaard Rasmussen, administrerende direktør hos Spangenberg & Madsen har reflekteret over situationen:

 

-  Det er ærgerligt, når et gammelt hæderkronet firma som Balslev må dreje nøglen om. Dengang både Balslev og vi var specialiseret indenfor el-rådgivning, så vi som et mindre firma lidt op til Balslev – de var større end os og havde nogle specielle kompetencer ... Vel var vi konkurrenter, men vi var også gode samarbejdspartnere, så vi er kede af deres udvikling, men omvendt er vi jo også rigtigt glade for, at vi har kunnet tilbyde de dygtige specialister ansættelse hos os. Det har styrket og suppleret vores kompetencer inden for nogle vigtige fagområder, såsom hospitalsventilation og laboratoriebyggeri.
 

-  Vi har fået tilført nogle virkeligt dygtige kollegaer og med dem har vi også udvidet vores el-tekniske kompetencer inden for noget så nichepræget som katodisk beskyttelse og nærføringsberegninger, hvor vi med Niels og Casper og to veludstyrede målebiler faktisk nu har opnået specialistrollen i branchen. Dét er vi meget glade for, for det er ret fantastisk for os som landets ældste el-rådgiver, fortæller Michael begejstret.

 

Derudover har vi med vores nye kolleger også fået styrket os på brand- og sikringsområdet med endnu en eksamineret sikringsleder, og et par dygtige senioringeniører og projektledere inden for VVS og ventilation – og på kontoret i Albertslund er vi endda også blevet beriget med en servicemand, der hjælper os med noget så vigtigt som frokosten og alt muligt praktisk arbejde, der bidrager til at holde kontoret godt kørende.


De nye S&M'ere

Her under en kort præsentation af vores otte nye kollegaer.

 

Bo Albin Hansen er uddannet el-installatør i 1982, suppleret med uddannelsen som eksamineret sikringsleder i 2000, og har mange års erfaring i projektering af brandsikringsanlæg, ligesom Bo deltager i flere faglige udvalg under DBI og FRI på dette område. I forbindelse med et netop afholdt repræsentantvalg, er Bo blevet valgt af kollegaerne som vores nye arbejdsmiljørepræsentant, efter Lennart Sørensen, der har bidraget med otte gode år på posten. Bo har tidligere varetaget hvervet i 12 år, og er derfor godt inde i stoffet.

 

Niels Linding Kristensen er uddannet stærkstrømsingeniør i 1986. Niels er seniorspecialist inden for katodisk beskyttelse af rørledninger og lageranlæg; omfattende planlægning, design, projektering, tilsyn samt ikke mindst idriftsættelse, kontrolmåling og rapportering af anlæg for katodisk beskyttelse. Niels er også ekspert i nærføring og nærføringsberegninger på ”pipelines” samt foranstaltninger til nedbringelse af spændinger på rørledninger til tilladelige niveauer, og har også erfaring med lynbeskyttelse.

 

Casper Malmros Jensen er uddannet stærkstrømsingeniør i 2018. Casper har under og efter sit studie specialiseret sig inden for katodisk beskyttelse, som nærmeste kollega til Niels. Casper har endvidere indgående kendskab til måling og rapportering af spændingskvalitet i lavspændingsnettet.

 

Ib Henrik Jensen er uddannet bygningsingeniør med speciale i ventilation i 1978. Ib varetager rollen som ventilationsingeniør og har en solid baggrund inden for dette fagområde, herunder ventilation på operationsstuer, renrum og i laboratorier. Han er både en erfaren ventilationsrådgiver og en erfaren projektleder ved de udførende ventilationsentreprenører. Med sit høje faglige niveau og brede kendskab til forskellige anlægstyper og anlægsfunktioner, kan Ib bedst betegnes som ventilationsspecialist.

 

Claus Filholm er uddannet civilingeniør (Indeklima & Energi) fra AAU i 1999. Gennem sin lange karriere har Claus beskæftiget sig med forskellige typer af byggeriprojekter som rådgiver – både som fagingeniør, projektleder og som projekteringsleder. Claus er vores nye projektchef på installationer.

 

John Wellendorph er uddannet teknikumingeniør i 1993. John er vores nye seniorprojektleder og har mange års erfaring med den styrende rolle som projektleder – ligeledes som byggeleder, fagtilsyn og sikkerhedskoordinator. Fagligt ligger Johns primære projekteringsmæssige kompetence inden for VVS-installationer. John har som tværfaglig projektleder gennemført talrige installationstunge sygehusbyggerier, herunder scanner-installationer, højteknologiske operationsstuer, laboratorier, renrum mv. og ofte med en meget høj grad af brugerinvolvering. Derudover har John  erfaring med bygherrerådgivning inden for sundhedssektoren, såvel somatisk som psykiatri.

 

Jacob Vendelbo Nielsen er uddannet el-installatør, og har erfaring fra ”begge sider af skrivebordet” både som entreprenør og som rådgiver, samt endvidere fra et forsyningsselskab. Jacob har allerede taget plads ved skrivebordet igen, hvor han kommer til at arbejde tæt sammen med vores øvrige el-folk omkring nuværende og kommende opgaver. Foruden sin uddannelse som el-installatør, er Jacob i gang med at videreuddanne sig til ingeniør.

 

Peter Klingberg Brøndum Thomsen er oprindeligt uddannet teknisk designer og har arbejdet hos NESA en årrække. Peter har de seneste år sadlet om, og har for nyligt fået mulighed for at arbejde som fleksjobber. Det passer helt perfekt med de behov, der er opstået hos S&M i takt med vores vækst og at vi nu har fået etableret en frokostordning. Derfor har vi ansat Peter på deltid med ansvar for at anrette vores frokost. Peter løser også diverse forefaldende opgaver, så vi altid er godt kørende, med mælk til kaffen, lidt ekstra til fredagsbaren mv. Hans titel er servicemedarbejder, men vi betragter ham som vores nu helt uundværlige husalf.

 

Derudover har vi også ansat fire af vores studerende som studentermedhjælpere, nemlig Fatima Nour (VVS-ingeniørstuderende), Heini Skaale (stærkstrømsingeniørstuderende), der begge er tilknyttet byggepladsen ved Nyt Hospital Herlev, Daniel Rothbøll Jacov (VVS-ingeniørstuderende) og Asbjørn Benniche Skovgaard (el-ingeniørstuderende). Og endelig har vi for nyligt ansat fire nye ingeniørstuderende: Mathias Stegger Jørgensen (el), Martin Bech Rosendahl (VVS), Lasse Aaen (el) og Luka Maric (VVS).

 

 

Varmt velkommen til alle vores nye kolleger!

 


Varmt velkommen til et stærkt hold nye S&M'ere. Øverst fv.: Bo Albin Hansen, Niels Linding Kristensen, Casper Malmros Jensen og Ib Henrik Jensen. Nederst fv.: Peter K. Brøndum Thomsen, Claus Filholm, Jacob V. Nielsen og John Wellendorph.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her