Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Ny kommunikationspraktikant - 20.8.2020

Spangenberg & Madsen tager hul på kommunikationspraktik

S&M har gode oplevelser med at arrangere praktikforløb for ingeniør-, tekniker-, og maskinmesterstuderende. Og som S&M fortsat vokser, er vores kommunikationsindsatser også store nok til, at vi kan varetage et halv årigt praktikforløb for kommunikationsstuderende. Varmt velkommen til Tobias, der er den første kommunikationsstuderende, der holder sin praktik hos os. Vi har talt med ham, om hans kommende praktik og hvem han er.

 

Tobias Bidstrup Ebbesen – En kommunikatør og medieentusiast

Tobias læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX, og han bliver færdiguddannet sommeren 2021. Hans uddannelse har givet ham erfaring med at skrive tekster, interviewe og arbejde strategisk med kommunikation.

 

-  Jeg glæder mig til at træde ind i ingeniørbranchen og lære mere om, hvordan jeg kan bruge mit fag til at hjælpe til her, fortæller Tobias.

 

Det er ikke tilfældigt, at Tobias har søgt os som praktikplads. Ud over sin viden om kommunikation, interesserer han sig også for byggeri og IT. Han har tidligere gået på teknisk gymnasium, hvor han studerede byggeri & energi, hvor han blandt andet har arbejdet i AutoCAD. Derudover har han arbejdet i HOFOR som projektmedarbejder for vandafdelingen i to år, hvor han deltog i et innovativt projekt om vedligeholdelse af vandrør.

 

Hvorfor er du interesseret i netop Spangenberg & Madsen?

-  Når jeg bruger min praktikperiode hos Spangenberg & Madsen, er det for at lære mere om rådgivende ingeniører og deres behov. Jeg forventer, at det bliver uendeligt værdifuldt, når jeg skal færdes i den her branche i fremtiden, supplerer Tobias.

I stedet for de entreprenørske karriereveje, tog han mere en drejning mod kommunikation og IT - Tobias bruger nemlig ikke kun tastaturet til at fortælle historier, idet han også har flere års erfaring med videoproduktion, grafisk formidling samt speak.

 

-  Jeg har i mange år interesseret mig for computerprogrammer og udstyr, som jeg kan bruge til at fortælle historier med. Jeg har især haft det sjovt med at lægge stemme til reklamer, beskrivelser af produkter og læring. Det var lidt et sats som studerende, at bruge så mange penge på udstyr og træning. Men i sidste ende betalte det sig - Og nu hører jeg engang imellem min egen stemme i virkeligheden. Det er surrealistisk på den fede måde, siger Tobias.

 

Og han har fået god respons på sin speak, hvor hans stemme er blevet brugt i over 150 projekter. Tobias får chancen for at gøre tekster personlige og nærværende, når han læser dem højt. Han forklarer, at han især arbejder med sin tone og sit tempo, når han speaker. Samtidig har han andre tanker, som går igen, lige gyldigt om han speaker, skriver eller laver video – Såsom hvem der skal se eller lytte til det. Derfor vil Tobias gerne dygtiggøre sig inden for det skriftlige, så han også kan arbejde med skriftlig tone og tempo.

 

Vi glæder os til at lære fra os, og se hvilke projekter Tobias kan søsætte og byde ind til i S&M’s kommunikation.

 

 


Velkommen til Tobias Bidstrup Ebbesen, der er ny kommunikationspraktikant hos Spangenberg & Madsen.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her