Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Praktikantnyt - 2.10.2020

Det er den tid på året: Vores nye praktikanter er ankommet!

Så er det blevet efterår, og det betyder, at to nye dygtige praktikanter vil være hos os det næste halve år. Varmt velkommen til Simon og Louis, der er startet som ingeniørpraktikanter. Vi er spændte på at følge deres udvikling, og glæder os over, at vi samtidig selv bliver klogere på, hvordan ingeniøruddannelserne udvikler sig.

 

Louis Helledie startede som VVS- og ventilationsingeniørpraktikant hos os i august, og han har base i Aarhus. Louis har en spændende profil og læser bygningsdesign på Navitas. På studiet tænker han i helheder og arbejder med sammenspillet mellem den innovative kreativitet og den facitorienterede ingeniørvidenskab. Louis startede på denne uddannelse i 2018.

 

Louis kommer oprindeligt fra Odense, men bor nu i hjertet af Aarhus. Før S&M arbejdede Louis som pizzabager. Vi håber, han disker op med noget til os en dag! Og så har Louis ikke langt fra tanke til handling; han kan i hvert fald løse en Rubik’s Cube på under 1 minut - imponerende!

 

Simon Møller Kristensen startede hos os i september som el-ingeniørpraktikant og holder til i Albertslund. Simon læser Elektrisk Energiteknologi på Aarhus Universitet, som tidligere har været kendt som uddannelsen Stærkstrømsingeniør. Simon har haft et langt uddannelsesforløb, og er faktisk også bachelor i Idræt. Som idrætsstuderende finder han ud af, at det er det praktiske og aktive arbejde, han brænder for. Det er vi jo glade for - fordi det var sådan Simon skiftede retning til at ville arbejde som el-ingeniør. Simon har læst Elektrisk Energiteknologi siden 2018 og er færdig i 2022.

 

Idrætten fortsætter i Simons fritid; han styrketræner og elsker al sport med bolde. Simon ejer også en elektrisk unicykel, som han udelukkende styrer med sin balance. Og nogle gange kan du se ham køre til arbejde på den.

 

Varmt velkommen til jer! Vi glæder os til at have jer ombord – og både til at lære fra os, men også til at lære fra jer dette halvår.

 

Praktik i S&M

S&M har længe haft gode oplevelser med at tilrettelægge praktikforløb for ingeniør-, tekniker og maskinmesterstuderende. Vi tager imod nye praktikanter hvert halve år til vinter og sommer. Det er allerede sæson til at finde praktikanter til foråret, så hvis du skal i praktik, vil du kunne finde åbne praktikstillinger i vores jobunivers og ellers kan du sende os en uopfordret ansøgning.

https://www.sogm.dk/Ledige_stillinger


Spangenberg & Madsen byder velkommen til Louis Helledie, VVS- og ventilationspraktikant, og Simon Møller Kristensen, el-ingeniørpraktikant.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her