Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Vundet - 17.12.2020

Teamet bag nyt hospitalsapotek og hospitalsvaskeri er valgt

Det var et glædeligt budskab, der i går eftermiddag tikkede ind. Region Midtjylland har valgt hvilket entreprenørteam, der skal stå for byggeriet af det nye hospitalsapotek og hospitalsvaskeri ved Aarhus Universitetshospital, og valget er faldet på Hoffmann-teamet, der består af Hoffmann A/S, arkitektfirmaerne Nordic – Office of Architecture og Kjaer & Richter, samt Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma og VITA ingeniører.
 

 -  Det er virkelig en god nyhed, jeg er så glad. Jeg vil gerne sige tak til alle mine kollegaer, der har været involveret i projektet og til vores samarbejdspartnere i teamet for det gode og professionelle samarbejde. Vi ser frem til at begynde projekteringen allerede til januar, siger Simon Rosenmaj, der er projektleder på projektet og har drevet konkurrencefasen hos Spangenberg & Madsen.

 

Martin Pedersen, der er projektansvarlig og dermed ansvarlig for økonomi, ressourcer og den overordnede styring på projektet, er tilsvarende begejstret:

 

 -  Ja, sikke en julegave! Den er jeg glad for! Det er et projekt, der passer rigtigt godt til vores kompetencer hos S&M og for mit vedkommende har det været vigtigt at bringe de rette ressourcer i spil, altså ressourcer, der matcher de behov projektet har. Og så er det værd at fremhæve, at der til trods for en forholdsvis kompakt tidsplan, har været et rigtigt godt samarbejde i hele teamet. Det kræver et godt samspil firmaerne i mellem – og vi har alle sammen fået det til at klappe, takket være en god koordinering og fælles indsats. En professionel proces, der tegner godt for vores fremtidige samarbejde på AUH. Det glæder jeg mig til, siger Martin Pedersen, Spangenberg & Madsen.


Byggeriet betragtes som ét samlet byggeprojekt og består af et sammenbygget fællesregionalt hospitalsapotek og vaskeri, der opføres i totalentreprise. Apoteket omfatter 8.200 m2 og bliver fire etager højt (plus kælder) og vaskeriet på 8.700 m2 bliver tre etager højt (plus kælder), og begge bygninger bliver forbundet med Aarhus Universitetshospital via en forbindelsesgang.


Prækvalifikation og forhandlingsrunder
Opgaven er vundet via en indledende prækvalifikationsrunde, hvor otte tilbudsgiverteams i marts 2020 søgte om at blive prækvalificeret. Fire blev prækvalificeret og efter to forhandlingsrunder blev feltet snævret ind til to tilbudsgivere, der afgav tredje tilbud sidst i oktober. 16. december offentliggjorde regionsrådet tildelingen til Hoffmann-teamet, der samlet set har afgivet det bedste tilbud baseret på udbudskriterierne, der vægtede kvalitet 50%, kompetencer 30% og prisen 20%.


Vil du vide mere om projektet?
Har du spørgsmål til rådgiverne på projektet, er du meget velkommen til at kontakte projektansvarlig og afdelingsleder hos Spangenberg & Madsen, Martin Pedersen på tlf. 53 72 12 47, eller projektleder Simon Rosenmaj på tlf. 29 69 99 22. Yderligere information kan desuden findes på Region Midtjyllands hjemmeside.


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er en del af teamet bag opførelsen af nyt hospitalsapotekt og nyt hospitalsvaskeri ved Aarhus Universitetshospital i Skejby.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her