Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Prækvalificeret - 28.4.2021

Rammeaftale om ingeniørrådgivning til DR

Spangenberg & Madsen er, i rollen som totalrådgiver og rådgiver på installationer og brand, blevet prækvalificeret til at give tilbud på rammeaftale om ingeniørrådgivning til DR, på hold med ISC (konstruktioner), VM Acoustics (akustik) og TOFA ApS (konsulent).

 

Rådgivningsopgaverne spænder fra rådgivning i forbindelse med ombygnings-, tilbygnings- og renoveringsopgaver af rent bygningsmæssig karakter til specialiserede ydelser i forbindelse med tekniske anlæg såsom ventilations- og klimateknik samt lyd- og lysinstallationer i relation til medieproduktion.

 

Betroet rådgiver hos DR i mange år

Spangenberg & Madsen har siden 2003 fungeret som husrådgiver og løbende løst opgaver for Danmarks Radio. Her har vi blandt andet været en del af bygherreorganisationen under opførelsen af DR Byen, vi har udført tilstandsvurderinger på DR Ejendomme og vi har løbende assisteret DR med udvikling og vedligehold af DR’s tegningsarkiv samt assisteret med udarbejdelse af teknisk dokumentation samt koordinering internt og med brandmyndigheder i forbindelse med pladsfordelingsplaner, flugtvejskoordinering og andet ved indretning af studier til optagelser med publikummer. Spangenberg & Madsen har således stor indsigt i DR Byen og DR Ejendomme.

 

Tilbudsfrist 26. maj

Vi er sammen med holdet i færd med tilbudssammensætningen og ser frem til at aflevere tilbuddet senest den 26. maj 2021.

 

 

Kontaktperson: Mark Askegren Anderson, tlf. 29699904.

 


Spangenberg & Madsen er som totalrådgiver prækvalificeret til DR rammeaftale om ingeniørrådgivning, på hold med ISC, VM Acoustics og TOFA.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her