Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

S&M vinder rammeaftale - 14.1.2022

Rammeaftale om bygherrerådgivning indgået med DTU

Sammen med vores team: ERIK arkitekter, Søren Jensen A/S, Langvad A/S Arkitekter, Tegnestuen Kontekst og Alexandra Instituttet har vi vundet den rammeaftale om bygherrerådgivning, som Campus Service – Danmarks Tekniske Universitet (DTU) udbød i april 2021.

 

DTU udbød to delaftaler om henholdsvis bygherrerådgivning og totalrådgivning og beskriver i udbudsbekendtgørelsen følgende:

 

DTU ønsker med rammeaftalerne at etablere et stabilt og driftssikkert samarbejde med henblik på at opnå gode løsninger for DTU’s institutter og/eller andre DTU brugere. Godt samarbejde, værdiskabende processer, høj faglighed og bygbare projekter til rette tid, kvalitet og økonomi er centrale for DTU. Det er DTU’s forventning af rammerådgiverne kan være med til at understøtte dette.”

 

 -  For mig er det lidt som at komme hjem igen, da jeg jo i mange år var fast tilknyttet rådgiver på DTU, mens jeg læste til civilingeniør og senere også blev fast tilknyttet VVS-ingeniør og projektleder, under min ansættelse hos Alectia. Jeg har derfor et stort kendskab til bygningsmassen og glæder mig rigtigt meget til at være med til at påvirke udviklingen i en god retning sammen med vores kompetente team, og selvfølgelig DTU og totalrådgiverteamet, fortæller Mark Aksegren Anderson, der er DGNB-konsulent og fagansvarlig for VVS hos Spangenberg & Madsen.

 

Bred vifte af bygherrerådgivningsopgaver

Som bygherrerådgiverteam skal vi levere bygherrerådgivning til hele Campus Service – CAS Bygherre og CAS Driftsherre – på opgaver, der blandt andet omfatter større og mindre bygge- og anlægsarbejder vedrørende nybyggeri, om- og tilbygning, renovering og vedligeholdelse, campusplanlægning og –udvikling, ejendomsudvikling mv.

 

Spangenberg & Madsen står for ingeniørrådgivning for de tekniske installationer, el, vvs, ventilation, brand og sikring, BIM, IKT, BMS og commissioning, ligesom vi tilbyder DGNB-konsulenter, mens vores samarbejdspartner Søren Jensen A/S varetager konstruktioner, laboratorieventilation og DGNB.

 

Rammeaftalen er indgået for to år med optioner på forlængelse med yderligere to år.

 

 

Kontaktperson: Mark Askegren Anderson, tlf. 29 69 99 04


Spangenberg & Madsen har sammen med ERIK arkitekter, Søren Jensen A/S, Langvad A/S Arkitekter, Tegnestuen Kontekst og Alexandra Instituttet indgået rammeaftale om bygherrerådgivning med DTU. Foto: Vibeke Hempler.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her