Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Vundet - 3.3.2022

Totalrådgiverhold vinder opgaven om transformation af Designskolen Kolding

Det er med største glæde, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har vundet opgaven om transformation af Designskolen i Kolding! Med Cubo Arkitekter i front som totalrådgiver, er Spangenberg & Madsen sammen med Sleth, ABC, VM Acoustics og Tim Krøyer Madsen blevet udpeget som vinder af totalrådgiverkonkurrencen og underskriver i dag kontrakten med Designskolen.

 

- Det er en fantastisk nyhed, vi endelig må fortælle om! Jeg er virkelig glad for, at vi løb med den her opgave, for det er et ekstremt flot, visionært og gennemtænkt projekt, vi skal være med til at udføre – så det er altså noget vi er stolte af både her på Kolding-kontoret og i resten af Spangenberg & Madsen. Vi glæder os meget til arbejdet, sammen med vores gode samarbejdspartnere, siger Per Rødsgaard, der er afdelingsleder hos Spangenberg & Madsen i Kolding.

 

Transformation med fokus på materialer, energi og indeklima, bygbarhed og bæredygtighed

Designskolen Koldings bygninger fra 1998 står over for en gennemgribende transformation, der blandt andet omfatter opdatering af facader, tekniske installationer og det generelle indeklima og arbejdsmiljø i en omdannet, fleksibel og transparent bygning, der vil højne det kreative miljø.

 

På hjemmesiden designskolenkolding.dk fortæller rektor på Designskolen Kolding, Lene Tanggaard, at transformationen skal ske med særligt fokus på bæredygtighed, både social bæredygtighed og klimamæssigt:

 

- Designskolen Kolding er pionér inden for bæredygtighed. Derfor ønsker vi ikke at føje endnu et minus til klimaregnskabet og bygge nyt. Vi vil transformere og optimere skolens eksisterende bygning, som med sin industrielle, stramme arkitektur giver associationer til Bauhaus-skolen – for hvem det håndværksmæssige i øvrigt havde en særlig position. Det er helt i tråd med, hvad vi som skole står stærkt på i dag, siger Lene Tanggaard.

 

Spangenberg & Madsens rolle og ydelser

Spangenberg & Madsen varetager hele den ingeniørfaglige pakke af ydelser, hvilket vil sige de tekniske installationer, herunder el, vvs, ventilation og indeklima. Ydelserne omfatter rådgivning, projektering, fagtilsyn, byggeledelse og commissioning i alle projektets faser.

 

Det er et stærkt team med mange tidligere samarbejder, der har fået tildelt opgaven, og vi glæder os til sammen at udvikle og transformere Designskolens rammer.

 

 

Kontaktperson: Per Rødsgaard, tlf. 29699926.


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er sammen med Team Cubo udpeget som vinder af totalrådgiverkonkurrencen om transformation af Designskolen Kolding. Ill. Cubo Arkitekter.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her