Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

S&M ansætter rutineret afdelingsleder - 12.5.2022

Branchevant afdelingsleder styrker S&M inden for Infrastruktur & Industri

 

Steen Beck Nielsen, afdelingsleder for Infrastruktur & Industri hos Spangenberg & Madsen

Det er os en stor fornøjelse at dele med vores kunder og samarbejdspartnere, at vi har ansat Steen Beck Nielsen, der tidligere i år er indtrådt i en nyoprettet stilling som afdelingsleder for Infrastruktur & Industri hos Spangenberg & Madsen i Albertslund. Afdelingen består i dag af cirka 10 dedikerede og specialiserede el-ingeniører – og er lige som de øvrige afdelinger i fortsat vækst. 

 

  -  Vi ventede længe på at få den helt rette til dén her post og jeg er så glad for, at Steen valgte at takke ja. Som landets ældste el-specialister har vi glædet os vanvittigt meget til igen at være i el-forsyningsområdet – igen, kan man sige, for vores grundlægger, J. P. Spangenberg, var jo i sin tid med til at starte udviklingen af den danske og grønlandske el-forsyning. Og det er fantastisk, at vi igen kan være med til at styrke el-forsyningen og denne gang bidrage til at gøre Danmark fri af fossile energikilder i den grønne omstilling. Og her er Steen den helt rette, takket være hans faglige erfaring og hans netværk som vi allerede har stor glæde af, på trods af den korte tid, han har været hos os, fortæller adm. direktør Michael Søgaard Rasmussen begejstret.

 

Stærk ledelsesprofil med solid el-baggrund og erfaring med el-forsyningsnettet

Steen er uddannet stærkstrømsingeniør og har gennem mere end 30 år beskæftiget sig med ledelse af planlægning, design, projektering, udbud, etablering og drift af el-forsyningsanlæg, med fokus på udvikling og optimering af såvel processer som tekniske løsninger. Udbygning af el-forsyningsanlæg af hensyn til indpasning af VE-anlæg har derfor spillet en stor rolle, hvor særligt udviklingen og opførelsen, samt nettilslutning af verdens første storskala offshore vindmøllepark ved Nysted har været en af milepælene, ligesom optimering af anvendelse af assets har været en nøgleparameter i den løbende effektiviseringsproces som el-forsyningsbranchen har gennemgået de sidste par årtier.

Gennem mangeårig deltagelse i udvalgs- og bestyrelsesarbejder inden for dansk energiforsyning, har Steen opnået et bredt kendskab til branchen, dens interessenter og rammevilkår.

 

Det er således en rutineret mand, vi har fået på posten – og vi glæder os til at drage nytte af hans viden og erfaringer.

 

Hvorfor Spangenberg & Madsen?
Til spørgsmålet om hvorfor han har valgt Spangenberg & Madsen svarer Steen, at han har ønsket at komme tilbage til en mindre virksomhed, hvor han kan kombinere sin faglighed som el-mand med sine kompetencer indenfor ledelse. Og han kender Spangenberg & Madsen som en dynamisk virksomhed med et spændende DNA og med en god lang historie bag sig. Han finder det særligt positivt, at firmaet er fulgt med tiden og konstant er med fremme på teknologiens forkant og både føler sig forpligtet til og har ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling, samtidig med at der er en god kultur med høj trivsel og arbejdsglæde.

 

  -  De nære relationer, nærheden til projekterne, den hurtige adgang til beslutninger og medindflydelse … det tiltaler mig meget. Og så er det spændende at være med til at sætte et solidt aftryk på den udvikling, der finder sted i S&M, i bestræbelsen på at kunne matche markedets behov for rådgivning, der understøtter den kraftige stigning i anvendelse af vedvarende energi i samfundet, som vil finde sted mange år frem, fortæller Steen Beck Nielsen.

 

Væksten har medført behov for udvikling af organisationen og styrket ledelse
Spangenberg & Madsen har de seneste år oplevet en solid vækst, helt i tråd med strategien, og med flere ressourcer og flere fagspecialer, er fulgt et øget behov for styrkelse af ledelsen og en klarere organisationsstruktur. Derfor har S&M omlagt og udviklet organisationsstrukturen, så der nu er skabt tre geografisk opdelte byggeriafdelinger, Byggeri Syd, Byggeri Øst og Byggeri Vest og to tværgående afdelinger for henholdsvis Brand & Sikring og Infrastruktur & Industri, der dækker hele landet, foruden en fortsat tilstedeværelse i Københavns Lufthavn og på firmaets kontor i Næstved.

 

Frigive tid og energi til udvikling af forretningen

Hos Spangenberg & Madsen glæder vi os rigtigt meget til både at få mere fokus på personaleledelse og til at udnytte den tid, der vil blive frigivet til i endnu højere grad at pleje relationer til kunder og samarbejdspartnere. Sammen med disse kan vi udvikle forretningen indenfor infrastruktur og industri, blandt andet med en målsætning om igen at blive blandt de førende indenfor el-forsyning, samt at fastholde og udbygge vores position inden for katodisk beskyttelse, nærføring, EMC, industri, automation og baneteknik.

 

 

Varmt velkommen til Steen!

 

 

Kontaktpersoner: Steen Beck Nielsen, tlf. 29 69 99 11 og Michael Søgaard Rasmussen, tlf. 29 69 99 00.


Varmt velkommen til Steen Beck Nielsen, afdelingsleder for Infrastruktur & Industri hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her