Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Vundet - 20.5.2022

S&M vinder udbygning af Katrinebjergskolen i Aarhus

Endelig kan vi i dag løfte sløret for en god nyhed: Spangenberg & Madsen har på hold med Friis & Moltke, Nøhr & Sigsgaard, Lytt, Rønslev og Autens vundet Aarhus Kommunes udbud af totalrådgivningsopgaven i forbindelse med udbygning af Katrinebjergskolen i Aarhus.

 

Robust organisation med en smittende passion

”Teamet har tilbudt en organisation, der på meget overbevisende måde understøtter bygherrens forventning til løsning af den udbudte opgave”, lyder det om Team Friis & Moltke i bedømmelsen af de fem tilbudsgiverteams.

 

I evalueringen af organisationen lyder det videre: ”De enkelte kompetencer i den tilbudte organisation fremstår hver for sig og tilsammen særdeles stærke. Her er tilbudt en organisation med erfaring fra sammenlignelige projekter og som med al tydelighed har en stor og smittende passion for netop denne type af opgaver.”

 

Tidlig inddragelse af entreprenør

Bygherre har desuden i udbudsmaterialet lagt op til en tidlig inddragelse af entreprenøren og vurderer, at ”…det fremgår tydeligt i teamets organisation at man ønsker at være garant for et smidigt og positivt samarbejde i forbindelse med den tidlige entreprenørinddragelse (APP)”.

 

Katrinebjergskolen tager afsæt i en "Nest-vision"

Som vi tidligere har beskrevet, er Katrinebjergskolen, en mellemstor folkeskole, der skal udbygges og moderniseres med hensyn til rumlig organisering af læringsrum og således at skolen lever op til moderne krav i forhold til pædagogik, indlæring, energi og indeklima.

 

Skolen skal udbygges med 11 undervisningslokaler og læringsarealer, der svarer til 4,5 spor, to nye naturfagslokaler, et billedkunstlokale og et musiklokale, 17 nye toiletter, samt pædagogiske arbejdspladser til 45 medarbejdere. Derudover skal der skabes et administrationsfællesskab, hvor der i tilknytning til den eksisterende administration etableres et nyt kontor til dagtilbudslederen og yderligere to administrative personaler fra dagtilbuddet.

 

"Nest"-visionen som skolen tager afsæt i, handler ifølge udbudsbeskrivelsen om, at læring finder sted i en omsorgsfuld rede ("nest") og bygger på centrale læringsprincipper, der handler om, hvordan børn bør undervises. Disse principper ønskes desuden koblet til det fritids- og ungemiljø, der også skal integreres på Katrinebjergskolen, når UngiAarhus - FU Fritids- og ungdomsskolens børn- og ungebrugere flyttes til matriklen. 

 

Mange års erfaring med folkeskolerne i Aarhus

Spangenberg & Madsen har i mange år løst energirenoveringsopgaver på en stor andel af Aarhus Kommunes folkeskoler og øvrige ejendomme, og vi er særdeles glade for nu at udvide vores samarbejde med kommunen omkring den forestående udbygning af Katrinebjergskolen.

 

Vi er så småt ved at opstarte samarbejdet. Arbejderne foregår mens skolen er i drift og forventes at være afsluttet i sommeren 2024.

 

 

Kontaktperson: Martin Pedersen, tlf. 53 72 12 47.


Spangenberg & Madsen har på hold med arkitekterne Friis & Moltke (totalrådgiver), Nøhr & Sigsgaard, Lytt, konstruktionsingeniør Rønslev og specialkonsulent Autens, vundet totalrådgiverkonkurrencen om udbygning af Katrinebjergskolen i Aarhus.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her