Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Kolleganyt - 17.6.2022

S&M ansætter flere nye dygtige ingeniører og specialister

Siden vi sidst præsenterede vores nyeste kollegaer, er vi hos Spangenberg & Madsen blevet beriget med flere gode folk, der er med til at styrke vores ydelser inden for primært el, vvs, ventilation og bygningsautomation.

 

Det er os en fornøjelse at byde velkommen til Morten, Palle, Jørgen, Claes og Mikkel

 

Morten Balslev Hougs er uddannet civilingeniør i stærkstrøm og er ansat som specialist i elforsyning, i afdelingen for Infrastruktur & Industri. Morten har tidligere arbejdet med banetekniske anlæg og drift, inden han valgte rådgivervejen. Mortens nøglekvalifikationer er stærkstrøm, kørestrøm, højspænding og potentialudligning. 

 

Mikkel Frederik Olsen er uddannet diplomingeniør i bygningsdesign med baggrund som elektriker og ansat som rådgiver indenfor bygningsautomation, BMS/CTS, hos Spangenberg & Madsen i Byggeri Øst. Mikkel har i sine tidligere jobs opbygget erfaring indenfor vvs- og ventilationsfaget og er hos Spangenberg & Madsen primært beskæftiget med opgaver indenfor BMS/CTS og HVAC i vores psykiatri-, lufthavns- og kontorprojekter.

Palle Wielandt Holdt er uddannet stærkstrømsingeniør og ansat som seniorrådgiver i Spangenberg & Madsens afdeling for Byggeri Øst. Palle har mange års erfaring med bygnings- og energiinstallationer, samt med katodisk beskyttelse og er desuden en erfaren projektleder med stort overblik og kompetence til at håndtere komplekse byggesager.  

Jørgen Lundkvist er uddannet civilingeniør med speciale i proceskontrol, og er ansat som seniorrådgiver, el, hos Spangenberg & Madsen i Byggeri Syd, hvor han varetager rollen som projektleder, projektingeniør og som byggeleder indenfor el-opgaver. Jørgen har med tyve år i branchen en stor faglighed indenfor eltekniske installationer.

Claes Elgaard er oprindeligt uddannet teknikumingeniør og har siden suppleret med blandt andet byggeriets lederuddannelse. Claes er ansat som seniorrådgiver, vvs og ventilation, hos Spangenberg & Madsen i Byggeri Vest, hvor han bidrager med sin mangeårige erfaring indenfor alle aspekter af faget, herunder bygherrerådgivning, fagledelse, fagtilsyn, byggeledelse og projektering.

 

Derudover har vi allerede flere nye kollegaer og praktikanter på trapperne og glæder os til at kunne fortælle mere om dem på den anden side af sommerferien.

 

Velkommen til jer alle!

 

 

Bliv en del af en god arbejdsplads: S&M søger flere gode kollegaer

Spangenberg & Madsen er fire gange certificeret som en god arbejdsplads af Great Place to Work - en certificering, der er udtrykt ved en god kultur, gode vilkår og meget tilfredse medarbejdere. Det kan du læse mere om her: At arbejde hos S&M

 

Vil du også være en del af Spangenberg & Madsen, så send os en ansøgning via jobuniverset på www.sogm.dk/job. Her kan du se, hvilke jobs, vi har slået op lige nu indenfor BIM, brandrådgivning, el, vvs og ventilation, og der er også mulighed for at sende en uopfordret ansøgning.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

 

 


Velkommen til nye kollegaer hos Spangenberg & Madsen: Morten Balslev Hougs, Mikkel Frederik Olsen, Claes Elgaard, Jørgen Lundkvist og Palle Wielandt Holdt.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her