Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Great Place to Work - 28.4.2023

S&M's hidtil bedste placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser 2023

I aftes løb den officielle kåring af Danmarks Bedste Arbejdspladser 2023 af stablen ved en flot fest, arrangeret af Great Place to Work.

 

Spangenberg & Madsen med i to kategorier
Spangenberg & Madsen har i mange år deltaget i Great Place to Work-undersøgelsen, og er hver gang blevet både certificeret som en god arbejdsplads og kåret som en af landets bedste i vores kategori, baseret på antal medarbejdere. I år var vi også en ud af tre nominerede til specialprisen som Danmarks Bedste Seniorarbejdsplads 2023.

 

Fra Spangenberg & Madsens side deltog vi med fem spændte kollegaer, i begge ender af aldersskalaen. Alder er underordnet, når vi ansætter nye kollegaer - vi vægter faglige kompetencer, erfaringer og personlighed. Men i anledning af emnet, at S&M er nomineret som en af de tre bedste arbejdspladser for seniorer, tillader vi os her alligevel at tale om alder. Vores delegation bestod af to specialister over 75 år, der i øvrigt begge var over 75, da de blev ansat, samt én i 60’erne og to i 20’erne.

 

  - Vi troede virkelig den var der, fortæller Morten Balslev Hougs begejstret, og alligevel en anelse skuffet. Da de læste begrundelsen op for kåringen, sad vi alle og tjekkede mentalt af på hvert punkt, de læste op – vi kunne sætte flueben ved det hele! Indtil de til sidst kom med nogle detaljer, der ikke passede på Spangenberg & Madsen. Noget med gennemsnitsalderen, der var højere end vores og et par andre ting, der adskilte os. Så øv, det blev ikke os! Men vi minder faktisk meget om den vindende virksomhed, fortalte Morten Balslev Hougs, der er specialist i elforsyning – og i øvrigt er én af de unge S&M’ere.

 

Hidtil bedste placering
Vi løb desværre ikke med seniorprisen, til gengæld opnåede vi Spangenberg & Madsen hidtil flotteste placering i kategorien Danmarks Bedste Arbejdspladser med 50-499 ansatte. Vi blev nemlig nr. 14 blandt alle de virksomheder, der har deltaget i årets måling. Vi kender ikke det præcise antal deltagende virksomheder, men vi ved at der på nuværende tidspunkt er 128 Great Place to Work-certificerede virksomheder i Danmark, fordelt på alle kategorierne.

 

  - Det er et resultat, jeg er rigtigt stolt af og glad for, fortæller Michael Søgaard Rasmussen, adm. direktør hos Spangenberg & Madsen. Jeg er simpelthen så beæret over, at vi har så høj en medarbejdertilfredshed og at vi er lykkedes med at bevare vores gode kultur på trods af diverse udfordringer i en omskiftelig tid. Tak til alle S&M’erne! Nu har vi sammen taget et flot hop på listen og vi går selvfølgelig efter at komme i top-10 næste gang!

 

Tak til alle vores gode kollegaer for igen at deltage aktivt, engageret og ærligt i vores tilfredshedsmåling. Det er særdeles værdifulde input, der kommer frem, og vi arbejder med dem alle.

 

  - Og tak til Sven, Poul-Erik, Steen, Morten og Valdemar, der satte en aften af i hinandens gode selskab og kom hjem med et flot 14-tal, siger Michael Søgaard Rasmussen.

 

Tak for at sætte fokus på vigtige emner
Tak til Great Place to Work for også at sætte lys på vigtige emner med uddeling af de fire specialpriser for bedste arbejdsplads for inklusion, for kvinder, for seniorer og for unge.

 

Bliv klogere på de fire specialpriser her: https://www.greatplacetowork.dk/inspiration/artikler/bag-om-danmarks-bedste-specialpriser-2023 - hvor du også kan læse mere om de fire vindende virksomheder.

 

Tillykke til Dansk Retursystem (inklusion), Hilti (kvinder), Delegate (unge) og særligt til vores ”konkurrent” Process Engineering, der løb med prisen som Danmarks Bedste Arbejdsplads For Seniorer 2023.


Vi vil fortsætte vores indsats for at bevare alt det gode ved Spangenberg & Madsen som arbejdsplads. Det gør vi ved kontinuerligt at lytte til medarbejdernes behov og ønsker, ved at ansætte mangfoldigt og inkluderende, og lade os inspirere af andre gode virksomheders gode ideer og tilgange.

 

 

Kontaktperson: Steen Windelin-Haslund


Spangenberg & Madsen deltog i Great Place to Work kåringen. Fra venstre: Sven Salwin, Poul-Erik Nielsen, Steen Beck Nielsen og Valdemar Pallisgård. Bag mobilkameraet: Morten Balslev Hougs.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her