Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Kolleganyt - 31.7.2023

Ansættelser: Brandrådgiver, seniorrådgiver, el og juniorrådgiver, el

De sidste par måneder er vi hos Spangenberg & Madsen blevet beriget med flere gode kollegaer i Albertslund og i Aarhus, og det er os en fornøjelse nu at præsentere Nawin, Henning og Casper!

 

Nawin Nawa er uddannet civilingeniør og certificeret brandrådgiver. Nawin kommer med erfaring fra både rådgiversiden og fra kommunalt regi, hvor han blandt andet har varetaget myndighedsbehandling af større rækkehusprojekter, typehuse, tilbygninger med videre i henhold til byggeloven, bygningsreglement og planloven. Nawin har således god erfaring med at samarbejde med flere interessenter omkring brandtekniske opgaver. Vi er så heldige at have fået Nawin som kollega i vores landsdækkende afdeling for Brand & Sikring, og til dagligt har Nawin base på kontoret i Albertslund.

 

Henning Horsten er uddannet både elektriker og elinstallatør, og han har desuden taget en lederuddannelse. Henning har praktisk erfaring med alle faglighederne og har de sidste mange år arbejdet som fagleder for el og været en del af driften, med ansvar for lavspænding og som driftsleder for højspænding. Henning bibringer således masser af praktisk erfaring på installationsområdet som del af en meget stor organisation; erfaringer der giver ham et stærkt fundament som rådgiver, med forståelse for forholdene ude på projekterne. Henning er ansat som seniorrådgiver, el, i Spangenberg & Madsens afdeling for Infrastruktur & Industri.

Casper Leth Olesen er nyuddannet el-installatør og forud for installatøruddannelsen arbejdet i tre et halvt år som udførende elektriker. Casper kommer dermed med en god portion praktisk erfaring som han allerede har bragt fin i spil i jobbet som el-rådgiver i Spangenberg & Madsen, Byggeri Vest i Åbyhøj. Casper er ansat som juniorrådgiver og er allerede fuldt beskæftiget med flere projekter.

Derudover har vi endnu et par nye gode kollegaer på vej som vi glæder os til at fortælle mere om.

 

 

Velkommen til jer, Nawin, Henning og Casper – vi er glade for at have fået jer som kollegaer!

 

 


Varmt velkommen til vores nyeste kollegaer, Nawin Nawa, Henning Horsten og Casper Leth Olesen, der er hhv. brandrådgiver samt seniorrådgiver og juniorrådgiver, begge med el som speciale. Foto: Spangenberg & Madsen.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her