Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Kolleganyt - 17.1.2024

Erfaren brandrådgiverprofil tilbage hos Spangenberg & Madsen

Certificeret 3. parts brandrådgiver tilbage hos Spangenberg & Madsen

Det er os en fornøjelse at byde Kenneth Steenberg Jaquet velkommen tilbage til Spangenberg & Madsen. Kenneth er en erfaren profil inden for brandrådgivning, der har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør og mange års erfaring som beredskabschef og indsatsleder i kommunalt regi, inden han dedikerede sig til rådgiverrollen, hvor han de seneste år har virket som brandrådgiver, fagchef, afdelingsleder og selvstændig i rådgivningsbranchen.

Med Kenneth tilbage på holdet, har vi hos Spangenberg & Madsen fået endnu en god og fagligt passioneret kollega, og et stærkt kort på hånden til rådgivning i alle brandklasser.


Hvad vil det sige at være certificeret 3. parts brandrådgiver
I sin rolle hos Spangenberg & Madsen fungerer Kenneth Steenberg Jaquet som uvildig og uafhængig tredjepartskontrollant, specialiseret i kontrol af brandprojekter i brandklasse 4. Disse projekter er ofte udfordrende, da de involverer innovative løsninger, der ikke umiddelbart falder inden for de konventionelle rammer fastsat i Bygningsreglementet. Kenneths kompetence og uafhængighed gør ham i stand til at evaluere, om disse avancerede løsninger opfylder nødvendige sikkerhedsstandarder og beskyttelseskrav. Om sin rolle siger han:

 

 -  Som tredjepartskontrollant kan jeg som uvildig og uafhængig kontrollant lave kontrol på andre virksomheders brandprojekter i brandklasse 4. Projekter i BK4 er kendetegnet ved, at der anvendes løsninger som ligger uden for Bygningsreglementets rammer. Her er det vigtigt, ud over den almindelige kontrol, at kontrollere, om de anvendte løsninger egner sig til de beskyttelsesformål, der er behov for.

 

Kenneths ekspertise inden for denne niche bidrager til at sikre, at nye og innovative brandsikkerhedsløsninger ikke blot er kreative, men også effektive og sikre i anvendelse.


Det handler om liv og død 
Kenneth fremhæver en grundliggende sandhed inden for brandsikkerhed: Det handler altid om liv og død. Denne forståelse ligger til grund for hans tilgang til at udforme bygninger, hvor sikkerheden for både de daglige brugere og redningsmandskabet i tilfælde af brand prioriteres højt. Kenneths dybe engagement i brandsikkerhed afspejles i hans fokus på at skabe design, der ikke kun er sikkert, men også funktionelt for dem, der befinder sig i bygningen. Han siger:


  -  At arbejde med brandsikkerhed er i sidste ende at arbejde med liv og død. Det gælder både for de personer der skal bruge bygningerne og også dem der skal træde til, hvis der skulle opstå brand i bygningen.


Begrunder valget af Spangenberg & Madsen: Går efter harmonien 
Hos Spangenberg & Madsen har vi flere eksempler på kollegaer, der vender retur efter at have afprøvet nye græsgange enten hos andre, større rådgivere i branchen eller i andre grene af den, f.eks. hos en entreprenør.

 

På spørgsmålet om, hvad der fik ham til at søge tilbage, svarer Kenneth:


  -  Det var flere ting, men det vigtigst er menneskene og kulturen – og harmonien, som vi også skriver under vores logo. Det er harmonien, jeg går efter. Og det går jo som en rød tråd igennem det hele. Work-life-balance … mange taler om det, men her er det virkelig noget, der kan mærkes, siger Kenneth og fortsætter:
 

  -  Jeg var ganske glad for Spangenberg & Madsen som arbejdsplads dengang, men jeg havde lyst til at prøve kræfter med andre roller, end den jeg havde. At jeg nu er kommet tilbage til Spangenberg & Madsen, handler især om kulturen, harmonien og selvfølgelig menneskene. Jeg er landet helt perfekt og nyder samarbejdet med teamet, med Susanne og Michael og alle de andre kollegaer.

 

Susanne Wrist-Jensen, afdelingsleder i Brand & Sikring, byder Kenneth velkommen til teamet hos Spangenberg & Madsen. Hun har tidligere nydt godt af samarbejde med Kenneth, idet hun har brugt hans ekspertise som ekstern rådgiver og sparringspartner:

 

  -  Det er fantastisk, at vi nu har fået Kenneth ombord som S&M’er. Kenneth har en dyb faglig indsigt og er en enormt dygtig rådgiver, og jeg har i tidligere haft fornøjelsen af trække på hans ekspertise. Derudover er han også en kapacitet som kollega og kender jo alt til kulturen i firmaet, så jeg er rigtigt glad for, at Kenneth er kommet tilbage og byder ham varmt velkommen.

 

Har du brug for brandrådgivning eller har du spørgsmål?
Har du brug for brandrådgivning til et projekt, eller har du spørgsmål til noget, er du altid velkommen til at kontakte Susanne Wrist-Jensen på tlf. 29 69 99 06 eller swj@sogm.dk

 

Er du interesseret i at blive en del af Spangenberg & Madsen, så klik her og se, om vi har et job ledigt til dig, eller send os en ansøgning via samme side. Der kan du også læse mere om det at arbejde hos Spangenberg & Madsen.

 

 

Kontakt:              Susanne Wrist-Jensen, tlf. 29 69 99 06

 

Kenneth Steenberg Jaquet er tilbage hos Spangenberg & Madsen i rollen som senior specialist, brand i Brand & Sikring. Kenneth er certificeret tredjepartskontrollant, specialiseret i kontrol af BK4-projekter.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her