Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Banedanmarks kvalifikationsordning - 11.1.2013

S&M godkendt til at udføre nye ingeniøropgaver for Banedanmark.

Spangenberg & Madsen har i årenes løb udført mange opgaver for Banedanmark og DSB, blandt andet i form af bodelingsprojekter, etablering af elevatorer og UPS anlæg på forskellige stationer, renovering af perronbelysning og aptering på Aarhus H. og projektering af BPU-område på Tommerup Station i forbindelse med Banedanmarks nye ”SAB Jording og Potentialudligning på elektrificerede jernbaner”.

I 2011 blev S&M godkendt som kvalificeret rådgiver egnet til at udføre mindre opgaver for Banedanmark indenfor stærkstrøm, IT, telefoni, transmission og sikringsanlæg med rådgiverhonorarer op til 2,8 mio. kr.

Til vores store glæde, er vi netop blevet optaget på kvalifikationsordningen for større ingeniørrådgivningsopgaver, nemlig opgaver med en tærskelværdi over 2, 8 mio. kr. Dermed er vi nu kvalificeret til projektering indenfor stærkstrøm og potentialudligning samt fagtilsyn indenfor stærkstrøm, kørestrøm og sikring. Vi er ydermere godkendt som byggeleder på tilsvarende installationstyper.

I 2012 blev S&M desuden optaget som kvalificeret rådgiver til levering af ressourcepersoner indenfor disciplinerne Projektleder og Projekteringsleder stærkstrøm samt Byggeleder kørestrøm og stærkstrøm.

Med disse godkendelser i hus, er S&M således godkendt til at byde på kommende opgaver for Banedanmark og vi ser frem til et godt samarbejde på og omkring de danske banestrækninger.


Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl


S&M har projekteret jordings- og potentialudligningsprojekt på Tommerup Station.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her