Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Banedanmarks kvalifikationsordning - 13.6.2013

S&M fortsat godkendt til at udføre ingeniøropgaver for Banedanmark.

I forbindelse med indførelse af en ny kvalifikationsordning for rådgivning over tærskelværdien for EU udbud (over 2,8 mio. kr. i rådgiverhonorar), har alle virksomheder optaget på den gamle ordning skulle søge om fornyet optagelse, hvis de fortsat ønsker at løse opgaver for Banedanmark.

Spangenberg & Madsen har i årenes løb udført mange opgaver for Banedanmark og DSB, blandt andet i form afbodelingsprojekter, etablering af elevatorer og UPS anlæg på forskellige stationer, renovering af perronbelysningog aptering på Aarhus H. og projektering af BPU-område på Tommerup Station i forbindelse med Banedanmarks”SAB Jording og Potentialudligning på elektrificerede jernbaner”.

I 2011 blev S&M godkendt som kvalificeret rådgiver egnet til at udføre mindre opgaver for Banedanmark indenfor stærkstrøm, IT, telefoni, transmission og sikringsanlæg med rådgiverhonorarer op til 2,8 mio. kr.

I januar 2013 blev vi tillige optaget på kvalifikationsordningen for større ingeniørrådgivningsopgaver, nemlig opgaver med en tærskelværdi over 2, 8 mio. kr., der gav adgang til projekteringsopgaver indenfor stærkstrøm og potentialudligning samt fagtilsyn indenfor stærkstrøm, kørestrøm og sikring. Vi blev ydermere godkendt som byggeleder på tilsvarende installationstyper. Det er erstatningen for denne ordning, vi nu er blevet optaget på indenfor disciplinerne stærkstrømsforsyningsanlæg, kørestrøm og sikringsanlæg, hvilket vi er meget begejstrede for.

I 2012 blev S&M desuden optaget som kvalificeret rådgiver til levering af ressourcepersoner indenfor disciplinerne Projektleder og Projekteringsleder stærkstrøm samt Byggeleder kørestrøm og stærkstrøm.

Med disse godkendelser i hus, er S&M således godkendt til at byde på kommende opgaver for Banedanmark og viser frem til et fortsat godt samarbejde på og omkring de danske banestrækninger.

 

 

 

 


Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl

 

 


Potentialudligning og projektering af BPU område på Tommerup Station
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her