Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Vinder konkurrence - 20.6.2013

S&M skal projektere Ny Retspsykiatri Sct. Hans i Roskilde.

Onsdag faldt afgørelsen. Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S løb sammen med et stærkt hold, Team KHR, bestående af KHR Arkitekter, totalrådgiver, Rubow Arkitekter, Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma, WSP UK og Opland Landskabsarkitekter, med sejren i konkurrencen om, hvem der skal tegne og projektere Danmarks største retspsykiatriske center, Ny Retspsykiatri Sct. Hans i Roskilde.

-    Det var en fantastisk glædelig nyhed for os. Konkurrenceprojektet har været virkeligt spændende at arbejde med og jeg er meget stolt af, at vi nu får lov til at realisere de mange visioner og nytænkende løsninger i et superflot arkitektonisk udtryk, og på den måde er med til at sætte standarden for fremtidens retspsykiatri, siger Michael Søgaard Rasmussen, adm. direktør og partner i Spangenberg & Madsen.

 

Forude venter nu et omfattende og meget spændende arbejde, inden landets største retspsykiatriske center i 2018 står klar til at modtage de første patienter i de smukke omgivelser ved Roskilde Fjord.

 

Kontaktperson: Michael Søgaard Rasmussen


Ny Retsspykiatri Sct. Hans - ankomsthus i fin harmoni med eksisterende bygning. Illustration: KHR.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her