Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Bevægelseshus i Kalundborg - 25.9.2013

S&M prækvalificeret til projektkonkurrencen.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er sammen med et erfarent hold bestående af CASA Arkitekter A/S, OBH Rådgivende Ingeniører A/S og Ekolab ApS udvalgt til at deltage i projektkonkurrencen om totalrådgivning i forbindelse med etablering af nyt bevægelseshus i Kalundborg. 14 ansøgere havde anmodet om deltagelse; fem blev prækvalificeret, heraf omtalte hold.

Bevægelseshuset er det første større idrætsbyggeri af sin slags, der har fokus på kampsport og andre idrætsgrene, end dem landets traditionelle idrætshaller typisk er indrettet til. Det nye bevægelseshus bliver til på baggrund af et samarbejde mellem Kalundborg Kommune, Lokale og Anlægsfonden, de kommende brugere og Mutopia Arkitekter, der har tegnet det iøjefaldende spiralhus, der trækker inspiration fra yin-yang filosofien.

Bevægelseshuset bliver 2.600 m2 og rummer fire sportsområder i forskudte, delvist åbne plan, forbundet via to indvendige ”spiraler”, forhindringsbane, balkon, omklædnings- og badefaciliteter, loungeområde, depoter og tagterrasse.

Der er særligt fokus på anvendelse af bæredygtige, miljøvenlige materialer og energioptimerede tekniske løsninger til belysning og ventilation.
Byggeriet er støttet af kommunen, Lokale og Anlægsfonden samt A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, og der er i budgettet afsat 45 mio. kr. ekskl. moms til husets opførelse.

Kontaktperson: Michael Søgaard Rasmussen.


Bevægelseshuset i Kalundborg. S&M prækvalificeret til projektkonkurrencen om totalrådgivning. Illustration: Mutopia Arkitekter.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her