Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Vinder konkurrence - 14.4.2014

S&M skal projektere det nye plejecenter i Ikast.

Afgørelsen er truffet. Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S skal som en del af det vindende team projektere det ny plejecenter på Bøgildvej i Ikast, der kommer til at omfatte 48 almene plejeboliger, daghjem, behandlingsfaciliteter og servicearealer, samt mulighed for yderligere 48 boliger. Med til opgaven hører desuden en udvidelse af det eksisterende plejecenter Engparken i Brande.

S&M kommer til at varetage projektering af elanlæg, svagstrøm og sikring, herunder videoovervågning, der blandt andet har til formål dels at skabe tryghed på stedet, men som også kan anvendes i en eventuel eftersøgning af en forsvunden dement beboer. Derudover vil der i projektet være stort fokus på velfærdsteknologi og bæredygtighed – et område S&M også har fine kompetencer til at byde ind på.

Det flotte projekt er tegnet af arkitekterne CUBO, Force4 og landskabsarkitekt Schønherr. Ingeniørerne i teamet er Arne Elkjær A/S og Wissenberg A/S, samt demenskonsulent Mette Borresen. S&M deltager som underrådgivere til Arne Elkjær A/S.

Projektet, der omfatter 5.300 m2 i bruttoareal, opføres i lavenergiklasse 2015 og forventes at stå færdigt i 2016.Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl

Det ny plejecenter på Bøgildvej i Ikast, som blandt andre S&M skal projektere. Ill.: www.cubo.dk
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her