Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Rammeaftale vundet - 4.8.2014

Energioptimeringer i Region Syddanmark – bygningsteknik og klimaskærm.

Spangenberg & Madsen har sammen med CASA Arkitekter og Ekolab vundet en fireårig rammeaftale med Region Syddanmark, Regional Udvikling, om totalrådgivning i forbindelse med energirenoveringer af regionens og 14 af regionens kommuners ejendomme i projektet Energy Programme Southern Denmark (EPSD).

 

Region Syddanmark, Regional Udvikling, har ansøgt den Europæiske Investeringsbank om og fået bevilget ca. 24 millioner kroner i støtte til at forberede energiinvesteringer for i alt ca. 570 millioner kroner.

 

Investeringsprogrammet løber frem til primo 2017 – og omfatter mulighed for indgåelse af aftaler om specifikke opgaver efter gennemførelse af miniudbud på de udbudte rammeaftaler i op til fire år efter indgåelse af rammeaftalerne, dog kun frem til og med gennemførelsen af igangsatte projekter i investeringsprogrammet. Rammeaftalen vedrørende klimaskærm og bygningsteknik, som vi har vundet, vedrører de forberedende arbejder, og derudover har Region Syddanmark og de 14 kommuner, som en option, mulighed for at anvende rammeaftalen i forbindelse med projektering og gennemførelse af projekter, der er forberedt via EPSD.

 

De 14 omfattede kommuner er Assens, Esbjerg, Fanø, Faaborg-Midtfyn, Kolding, Middelfart, Nordfyns, Odense, Svendborg, Sønderborg, Varde, Vejen, Tønder og Ærø.

 

Hos Spangenberg & Madsen glæder vi os over den gode nyhed og ser frem til mange spændende opgaver i dette regi, hvor vi får mulighed for at bidrage til en energimæssigt sund og bæredygtig udvikling af regionens bygninger.

 

 

Kontaktperson: Mark Askegren Anderson.


Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S vinder rammeaftale om rådgivning i forbindelse med forberedelse af energiinvesteringer for 570 mio. kr.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her