Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Renovering af ambassade - 5.9.2014

S&M renoverer den svenske ambassadørbolig.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma har henover sommeren været engageret i renoveringen af den svenske ambassadørbolig på Sankt Annæ Plads i København.

 

Projekteringen omfatter udskiftning af alle el-installationer og oprydning i ældre tekniske anlæg i ambassadørens residens i den historiske, bevaringsværdige bygning, der oprindeligt blev opført i 1753. Installationerne bar præg af knopskydning, og arbejdet blev desuden udfordret af, at alle installationer var udført med synlige rørinstallationer og skulle holdes i en stil, der matchede den oprindelige. Da bygningen ejes af Statens fastighetsverk (SFV), der er den svenske stats ejendomsforvaltning, og dermed udgør svensk territorium, er alle installationer – og valg af komponenter – udført i henhold til svensk lovgivning på området. Det betyder blandt andet, at alle kontakter er svenske.

 

Opgaven er udført for Coor Service Management, der har rammeaftale med den svenske ambassade om vedligeholdelsesarbejder. Hoffmann Teknik har været udførende elentreprenør på opgaven.

 

Spangenberg & Madsen har tidligere samarbejdet med Coor og Hoffman Teknik, og glæder os over atter at være valgt som en kompetent samarbejdspartner.

 

 

Kontaktperson: Michael Lindqvist.


S&M renoverer tekniske installationer hos Sveriges ambassade på Sankt Annæ Plads. Foto: Åke E. Lindman
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her