Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Miniudbud vundet - 24.9.2014

Energiscreening og energimærkning for Aarhus Kommune.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S har sammen med Ekolab og AURA Energi vundet miniudbud nr. 2 om energiscreening og energimærkning af 17 kommunale ejendomme i Aarhus under det, der kaldes Aa+. Sagen er vundet i en rammeaftale med Aa+, som blev indgået i 2013.

 

Bygningerne udgør i alt ca. 125.000 m2 og omfatter blandt andet skoler, forsorgshjem og lokalcentre. Disse vil nu blive gennemgået med henblik på fastlæggelse af eksisterende energiforbrug og vurdering af mulige energibesparende tiltag.

 

S&M og Ekolab varetager energiscreeningen, hvor S&Ms primære fokus vil være på elektriske installationer, herunder belysningssiden. AURA varetager energimærkningen.

 

S&M har udført mange energirenoveringsprojekter og lavenergibyggerier, og har for nyligt vundet en fireårig rammeaftale med Region Syddanmark, Regional Udvikling, om totalrådgivning i forbindelse med energirenoveringer af regionens og 14 af dens kommuners ejendomme. Rammeaftalen er vundet sammen med CASA arkitekter og Ekolab. Derudover deltager vi i den omfattende energirenovering af boligområdet Rosenhøj i Aarhus og totalrenoveringen af boligforeningen Ringgården, afd. 1, for blot at nævne nogle få ud af mange projekter.Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29


S&M udfører energirådgivning for Aarhus Kommune.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her