Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Rammeaftale – Region Midtjylland - 10.2.2015

S&M indgår rammeaftaler med Region Midtjylland.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er blevet udvalgt til at indgå rammeaftale med Region Midtjylland vedrørende energioptimering, herunder forbedringer af energieffektiviteten for regionens bygninger (delaftale 2) og energieffektivisering af transportområdet (delaftale 4). Med på hold har vi CASA Arkitekter og Ekolab.

 

Mere specifikt omfatter delaftale 2 teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med energieffektiviseringer af bygninger, herunder bl.a. investeringer i installationer (varmeanlæg, bygningsautomatik, bygningsrelateret belysning, ventilation, solceller m.v.) og klimaskærm (efterisolering og udskiftning af vinduer, døre, ovenlys mv.), udbud af fag-, hoved- og totalentrepriser samt gennemførelse af energiscreeninger, projektering, energimærkning og anden teknisk rådgivning og bistand knyttet til energieffektivisering af bygninger, herunder ligeledes knyttet til solcelleanlæg.

 

Delaftale 4 vedrører teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med investeringer i transportområdet, herunder investeringer i elbiler og etablering af ladestationer og øvrigt tilbehør, analyser af nuværende bilpark, udbud af vareindkøb og entrepriser i forbindelse med investeringer i transportområdet samt anden teknisk rådgivning og bistand knyttet til energieffektivisering af transportområdet, herunder i særdeleshed knyttet til elbiler, ladestationer, øvrigt tilbehør m.v.

 

Spangenberg & Madsen har mange års erfaringer med energieffektiviseringer og lavenergibyggerier indenfor såvel renoveringer som nybyggeri. For nyligt vandt vi desuden med samme hold, S&M, CASA og Ekolab, en fireårig rammeaftale med Region Syddanmark, Regional Udvikling, om totalrådgivning i forbindelse med energirenoveringer af regionens og 14 af dens kommuners ejendomme.

 

Rammeaftalerne med Region Midtjylland har en løbetid på fire år og forventes indgået ultimo februar 2015.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29


S&M indgår fireårig rammeaftale med Region Midtjylland om energieffektiviseringer.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her