Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Spændende opgave vundet - 18.2.2015

Aarhus får nyt internationalt sejlsportscenter.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er sammen med Spectras A/S og Fønix Advokater valgt som bygherrerådgiver i forbindelse med planlægning og opførelse af Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

 

Projektet omfatter rådgivning og bistand i forbindelse med planlægning og opførelse af Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der består af ca. 3.400 m² sejlsportscenter med to bådhaller, værksted, omklædningsfaciliteter, administrations-, undervisnings- og mødefaciliteter, herunder VIP-område samt multifunktionelle lokaler til møder, stævner og andre arrangementer. Byggeriet opføres på en attraktiv byggegrund på Aarhus Ø.

 

Det ny sejlsportscenter bliver centralt omdrejningspunkt for sejlsporten og miljøet på Aarhus Ø, og kommer til at danne ramme om store sejlsportsbegivenheder i fremtiden, såsom ISAF VM i 2018 og Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

 

Totalrådgiver er arkitektfirmaet Entasis i samarbejde med Praksis Arkitekter, Henry Jensen A/S og Schønherr A/S, der sammen vandt projektkonkurrencen, der fandt sted i efteråret 2013.

 

Aarhus Internationale Sejlsportscenter opføres i samarbejde mellem Aarhus Kommune og Sailing Aarhus og støttes af bl.a. A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

 

 

Kontaktperson: Pau Ahler Brorsbøl, tlf. 29 69 99 29.


S&M med på holdet af bygherrerådgivere i fobindelse med opførelse af Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Illustration: www.sailing-aarhus.dk
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her