Ring til os på43 44 60 00
 

Nyheder

Prækvalificeret - Slagelse Sygehus - 20.2.2015

OPP vedrørende udvidelse og modernisering af sygehus.

Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S er sammen med KHR Arkitekter A/S, Oluf Jørgensen A/S og Instalaciones Inabensa (Abengoa) blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på den af Region Sjælland og Slagelse Sygehus udbudte opgave vedrørende udvidelse og modernisering af Slagelse Sygehus: Fase 2 Huset.

 

Holdet har hver især mange års erfaring med opgaver løst i sygehus-regi og S&M har ved flere lejligheder arbejdet sammen med KHR Arkitekter og Oluf Jørgensen samt assisteret spanske Inabensa ved firmaets opstart i Danmark, herunder med projektledelse i forbindelse med firmaets engagement ved opførelse af Niels Bohr Bygningen på Jagtvej i København.

Fase 2 Huset, der udbydes som et OPP-projekt, er et kvinde-/barncenter på cirka 16.000 m2 indeholdende fødestuer, sengeafsnit og kælder. Bygningen vil udvide sygehusets øvrige funktioner med cirka 140 sengepladser, med option på yderligere en sengeetage.

 

OPP-kontrakten indgås for en 20-årig periode og indebærer, at leverandøren overtager det totaløkonomiske ansvar for ejendommen, herunder opførelse af bygning, finansiering samt blandt udvendig drift og vedligeholdelse af bygningen.

 

Region Sjælland forventer at indgå aftale om opgaven umiddelbart efter sommerferien 2015.

 

 

Kontaktperson: Michael Søgaard Rasmussen, tlf. 29 69 99 00.


Spangenberg & Madsen prækvalificeret i forbindelse med udvidelse og modernisering af Slagelse Sygehus.
Tilbage

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her