Ring til os på43 44 60 00
 

Har du brug for hjælp til en livscyklusanalyse?

Fra 1. januar 2023 indfases nye lovgivningskrav vedrørende bygningers klimaaftryk, der i første omgang betyder, at alt nybyggeri over 1.000 kvm skal overholde en grænseværdi på 12 kg CO2-ækvivalenter pr. kvm pr. år. Derudover gælder det for mindre nybyggerier, under 1.000 kvm, at der skal udarbejdes en livscyklusberegning, hvor deres klimapåvirkning bliver opgjort. Den nye lovgivning omfatter alle nybyggerier, hvor der er et krav til energiramme.

Lovgivningen omfatter ikke nybyggerier, hvor der ikke er krav til energiramme, eksempelvis lagerbygninger, som er opvarmet til under 5 grader.  

 

Spangenberg & Madsens rådgivere kan hjælpe dig med at leve op til de nye bæredygtighedskrav. Er du i tvivl om, hvorvidt dit projekt falder ind under de nye lovkrav, kan Spangenberg & Madsens bæredygtighedskonsulenter hjælpe dig med en afklaring. Ved du allerede nu, at du har brug for rådgivning og at dit byggeri kræver en livscyklusberegning (Life Cycle Assessment / LCA), så ring på tlf. 43 44 60 00 og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

Spangenberg & Madsen er medlem af Green Building Council Denmark

Spangenberg & Madsen er medlem af Green Building Council Denmark, DK-GBC, og har flere uddannede DGNB-konsulenter i huset. 

 

Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af DGNB, den frivillige bæredygtighedsklasse og ydelsesbeskrivelsen for bæredygtigt byggeri, afhængigt af dit behov og dine ønsker. I mange tilfælde lader kunder sig inspirere af kravene til et DGNB-certificeret byggeri, uden at stile mod en decideret certificering.

 

Mulighederne er mange - vi hjælper dig gerne med at afklare din tilgang og dit ambitionsniveau. 

 

 

Gratis infomøde om de nye LCA-krav - livscyklusanalyse

Hvad betyder de nye krav, hvem er de gældende for og hvordan kommer jeg videre? Spørgsmålene melder sig i disse dage hos mange bygherrer og deres samarbejdspartnere. 


Spangenberg & Madsen inviterer til korte gratis gå-hjem-kurser om de nye LCA-krav. Vores infomøder foregår fysisk på vores kontorer i Albertslund og Åbyhøj, og der er desuden mulighed for online deltagelse.

 

Udfyld kontaktformularen herunder, hvis du har interesse i at deltage i et af vores arrangementer, så hører du fra os, når vi har datoerne klar. 

 

Nyheder
News

Nærføring og katodisk beskyttelse
Ledernyt
Kolleganyt
S&M-kollegaer planter træer
LCA-infomøde

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her