Ring til os på43 44 60 00
 

Har du brug for hjælp til en livscyklusanalyse?

Fra 1. januar 2023 indfases nye lovgivningskrav vedrørende bygningers klimaaftryk, der i første omgang betyder, at alt nybyggeri over 1.000 kvm skal overholde en grænseværdi på 12 kg CO2-ækvivalenter pr. kvm pr. år. Derudover gælder det for mindre nybyggerier, under 1.000 kvm, at der skal udarbejdes en livscyklusberegning, hvor deres klimapåvirkning bliver opgjort. Den nye lovgivning omfatter alle nybyggerier, hvor der er et krav til energiramme.

Lovgivningen omfatter ikke nybyggerier, hvor der ikke er krav til energiramme, eksempelvis lagerbygninger, som er opvarmet til under 5 grader.  

 

Spangenberg & Madsens rådgivere kan hjælpe dig med at leve op til de nye bæredygtighedskrav. Er du i tvivl om, hvorvidt dit projekt falder ind under de nye lovkrav, kan vores bæredygtighedskonsulenter hjælpe dig med en afklaring. Ved du allerede nu, at du har brug for rådgivning og at dit byggeri kræver en livscyklusberegning (Life Cycle Assessment / LCA), så ring på tlf. 43 44 60 00 og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

Spangenberg & Madsen er medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Spangenberg & Madsen er medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri (tidl. Green Building Council Denmark, DK-BGC) og har flere uddannede DGNB-konsulenter i 

huset. Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af DGNB, den frivillige bæredygtighedsklasse og ydelsesbeskrivelsen for bæredygtigt byggeri, afhængigt af dit behov og ønsker.

 

 

I mange tilfælde lader kunder sig inspirere af kravene til et DGNB-certificeret byggeri, uden at stile mod en decideret certificering.

 

Mulighederne er mange - vi hjælper dig gerne med at afklare din tilgang og dit ambitionsniveau. 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her