Kolleganyt - 14.2.2020

Spangenberg & Madsen har ansat ny afdelingsleder i Kolding

Varmt velkommen til civilingeniør Per Rødsgaard, vores nye afdelingsleder i Kolding. Per skal være med til at give S&M et solidt fodfæste i Trekantsområdet og Region Syddanmark med fokus på rådgivning indenfor energioptimering, bæredygtighed, indeklima, brand og sikring.

 

Per er en erfaren herre og et velkendt ansigt i branchen, og han har tidligere arbejdet med blandt andet bygherrerådgivning og været ansvarlig på store projekter såsom PFA’s milliardprojekt Redmolen i Københavns Nordhavn.

 

 - Jeg har altid syntes godt om Spangenberg & Madsen. Firmaet har nogle meget stærke kompetencer indenfor tekniske installationer, energi og brand og har virkelig gode kunderelationer. I store virksomheder kan kontakten til kunderne let gå tabt. I Spangenberg & Madsen dyrker man de lange samarbejdsrelationer. Det kan jeg godt lide, siger Per Rødsgaard.

 

Energioptimering – en god klimaløsning

Spangenberg & Madsens speciale har blandt andet ført til flere opgaver for Aarhus Kommune med energioptimeringer indenfor belysning og vvs. Opgaverne har givet kommunen store besparelser på driften og samtidig betydet, at CO2 udledningen er blevet mindre. Sådanne opgaver håber Per Rødsgaard på at høste flere af i Trekantsområdet, men også længere mod syd, vest og på Fyn, som Kolding-kontoret også betjener.

 

 - Der er jo rigtig mange penge at hente på at energioptimere sine bygninger. Og samtidig begrænser du mængden af CO2, der udledes til atmosfæren. Det er en win-win situation, siger Per Rødsgaard, der også ser muligheder hos boligselskaber og private virksomheder: Bæredygtighed er blevet et vigtigt konkurrenceparameter i kampen om medarbejdere og kunder. Hvis din virksomhed bor i en bygning, der kræver masser af varme og strøm, kan du få et forklaringsproblem. Derfor ser vi, at flere og flere virksomheder tager fat på at energirenovere deres bygninger.

 

Ambitiøs vækstplan

Spangenberg & Madsen har haft afdeling på Kokholm i Kolding, tæt på motorvejen, siden 2016. I den periode har vi løst en del opgaver for Kolding kommune og er fortsat involveret i projekter som Kolding Ketcher Center,og de 120 nye boliger på Bertram Knudsens Vej, der forventes indflytningsklar inden året er omme. Spangenberg & Madsen er også involveret i andre projekter i området og længere sydover er vi med på det nye museumsmagasin for Museum Sønderjylland. Med vores nye erfarne kollega ved roret i Kolding, skruer vi yderligere op for ambitionerne:

 

 - Vi skal ud og markere os i Trekantsområdet og Region Syddanmark, så vi bliver den foretrukne rådgiver på tekniske installationer, bæredygtighed, energi, brand- og sikringsrådgivning. Planen er, at vi skal vokse yderligere, også i denne del af landet. Så jeg skal ud og drikke en masse kaffe, siger Per Rødsgaard med et smil.

 

Censor på civilingeniøruddannelser i otte år

Per Rødsgaard er 60 år og uddannet civilingeniør i Aalborg. Som medlem af ingeniøruddannelsernes landsdækkende censorkorps, har han igennem de sidste otte år været censor på en lang række kandidatspecialer på civilingeniøruddannelser i byggeledelse, projektledelse og planlægning. Per har boet i Kolding i mange år og efter et halvt år i København, indlånt i PFA’s bygherreorganisation, er han nu retur i Kolding, i fuld gang med at udbygge Spangenberg & Madsens fundament.

 

Vi er rigtigt glade for at have fået Per som kollega, og ser frem til, at han kan være med til at skabe endnu flere gode relationer i området.

 

Har du brug for en god rådgiver?

Hos Spangenberg & Madsen kan vi tilbyde hele ingeniørpakken indenfor teknologi og tekniske installationer, sikrings- og brandrådgivning, herunder også tredjepartsgodkendelser efter de nye certificeringsregler – måske vi også kan hjælpe dig med et igangværende eller kommende projekt. Ring og hør om mulighederne på tlf. 43 44 60 00.

 

Vil du vide mere om Per, er du velkommen til at ringe direkte til ham på tlf. 29 69 99 26 – og vi ved, at han har masser af kaffe på kanden, så ring gerne og aftal et møde på vores kontor på Kokholm.

 


Civilingeniør Per Rødsgaard ansat som afdelingsleder på Spangenberg & Madsens kontor på Kokholm 3A i Kolding.
Tilbage

Nyheder
News

Vundet
Kolleganyt
Katastrofe- og risikomanager
Vundet
S&M ansætter rutineret afdelingsleder

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her