Studerende og praktik

 

Spangenberg & Madsen har en årelang tradition for afholdelse af praktikforløb for studerende fra ingeniørhøjskolerne og maskinmesterskolerne, samt afholdelse af afgangsprojekter og afsluttende specialeskrivning for både ingeniører og teknikere. De seneste år har vi primært haft ingeniør- og installatørpraktikanter, i enten forløb på byggeplads eller på et af vores kontorer.

 

Som praktikant hos S&M får du tilknyttet en mentor, der vil sikre, at du får et fagligt relevant praktikforløb fra start til slut. Du vil få rig mulighed for at arbejde med din teoretiske viden i praksis, i nært samspil med andre kollegaer, der arbejder på samme projekt. Afhængigt af projektets omfang og faglige discipliner vil du dels opleve et samspil, der involverer flere faggrupperog et spænd i erfaringsniveau, der typisk giver en god dynamik, som du vil være en vigtig del af.

 

Hos S&M er vi meget "fag-faglige", vi er specialister indenfor vores områder, så du har masser af dygtige kollegaer, du kan lære af, og de er også altid nysgerrige på nye tilgange og vinkler fra de studerende - for det er sådan vi holder os på forkant af den teknologiske udvikling.

 

Er du interesseret i et praktikforløb hos S&M, hører vi meget gerne fra dig.

Send din ansøgning inkl. CV og karakterblad ved at klikke på linket her.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

 

Tidligere praktikanter: Ansvar, kollegaskab og erfaringer

I artiklen her kan du læse om, hvordan tidligere praktikanter har oplevet det at være i praktik hos S&M.

 

 

Nyheder
News

Prækvalificeret
Ingeniørligaen
Afdelingsleder søges
Nyoprettede stillinger
Lufthavnsbyggeri i Nuuk vundet

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her