Ring til os på43 44 60 00
 

Studerende og praktik

 

Spangenberg & Madsen har en årelang tradition for afholdelse af praktikforløb for studerende fra ingeniørhøjskolerne og maskinmesterskolerne, samt afholdelse af afgangsprojekter og afsluttende specialeskrivning for både ingeniører og teknikere. De seneste år har vi primært haft ingeniør- og installatørpraktikanter, i enten forløb på byggeplads eller på et af vores kontorer.

 

Som praktikant hos S&M får du tilknyttet en mentor, der vil sikre, at du får et fagligt relevant praktikforløb fra start til slut. Du vil få rig mulighed for at arbejde med din teoretiske viden i praksis, i nært samspil med andre kollegaer, der arbejder på samme projekt. Afhængigt af projektets omfang og faglige discipliner vil du dels opleve et samspil, der involverer flere faggrupperog et spænd i erfaringsniveau, der typisk giver en god dynamik, som du vil være en vigtig del af.

 

Hos S&M er vi meget "fag-faglige", vi er specialister indenfor vores områder, så du har masser af dygtige kollegaer, du kan lære af, og de er også altid nysgerrige på nye tilgange og vinkler fra de studerende - for det er sådan vi holder os på forkant af den teknologiske udvikling.

 

Er du interesseret i et praktikforløb hos S&M, hører vi meget gerne fra dig. Vi slår vores praktikforløb op under ledige stillinger, i foråret og efteråret, og vil opfordre dig til at søge på det for dig relevante opslag. Kan du ikke vente eller søger du praktik indenfor et andet område end de annoncerede, er du velkommen til at sende din ansøgning inkl. CV og karakterblad ved at klikke på linket her.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

 

Tidligere praktikanter fortæller ...

I artiklen her kan du læse om, hvordan tidligere praktikanter har oplevet det at være i praktik hos S&M.

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her