Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Rejsegilde - 12.10.2022

Danfoss udvider med nye produktions- og lagerfaciliteter i Silkeborg

Så langt – og så godt! I går var der rejsegilde på Danfoss’ nye produktions- og lagerfaciliteter i Silkeborg, hvor der blev holdt taler, spillet guitar og sunget fællessang med en stor flok fremmødte håndværkere, ingeniører og andre involverede i det store byggeri. Og traditionen tro blev der serveret alt godt fra pølsevognen.

 

  -  Det er et projekt, jeg og flere af mine kollegaer har arbejdet rigtigt meget med, så det var en stor fornøjelse at være med til den her fejring af, at vi nu er så langt med byggeriet, fortæller Kenneth Sørensen, der er el-rådgiver hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma.
 

Spangenberg & Madsen er ingeniør på projektet, tilknyttet som totalentreprenør Daugaard Pedersens nærmeste rådgiver til projektering af el- og vvs-installationer på denne særdeles installationstunge opgave.

 

Danfoss samler produktionen af radiatortermostater og -ventiler i den østlige del af Silkeborg, og udvider her i Silkebyen sine 25.000 kvm produktions-, lager- og administrationsfaciliteter med yderligere 22.000 kvm bygninger til produktion og lager, hvoraf det ene er et højlager.

 

Byggeriet, der får plads til 550 medarbejdere, forventes at stå færdigt i begyndelsen af 2023.

 

 

Vil du vide mere om projektet?

Du kan læse mere om projektet på vores referenceside for industriprojekter her. Har du brug for hjælp til et lignende projekt, vil vi meget gerne drøfte mulighederne med dig.

Spangenberg & Madsen tilbyder mange for rådgivning, herunder til entreprenører, bygherrer og andre ingeniørvirksomheder.

Kontakt os på tlf. 43 44 60 00 eller find din direkte indgang til de enkelte afdelinger her.

 

Kontaktperson: Per Rødsgaard, afdelingsleder for Byggeri Syd, tlf. 29 69 99 26.


Rejsegilde hos Danfoss i Silkeborg. Danfoss udvider med ny produktion og lager. Spangenberg & Madsen er ingeniør på projektet og bistår totalentreprenør Daugaard Pedersen med el- og vvs-rådgivning. Foto: Kenneth Sørensen, S&M.
Tilbage

Nyheder
News