Ring til os på43 44 60 00
 

Normal A/S - logistikcenter og domicil

Butikskæden Normal A/S opfører nyt logistikcenter på hele 76.000 m2. Byggeriet omfatter bl.a. lagerhaller, speditionsområder, kontorarealer, produktionskøkken, fitnessfaciliteter, ladestandere til trucks og andre eldrevne køretøjer. Spangenberg & Madsen er ingeniør på projektet og fagleder for de tekniske fag. Byggeriet er projekteret til opnåelse af bæredygtighedscertificeringen, DGNB Guld. 

Læs mere...

 

 

Danfoss Silkeborg - produktion og lager

Danfoss udvider sin eksisterende produktion med 22.000 kvm ny produktion og lagerfaciliteter, herunder et nyt højlager. Spangenberg & Madsen bistår totalentreprenør Daugaard Pedersen med teknisk ingeniørbistand ifm projektering af vvs- og elinstallationer. Der er tale om en særdeles installationstung opgave, hvor S&M projekterer både gængse og komplicerede installationer, i et meget tæt samarbejde med alle interessenter, og med tidlig involvering af underentreprenører, for en optimeret proces.

Læs mere...

 

CTS - Chr. Hansens fabriksbygninger 

Spangenberg & Madsen er rådgiver for Chr. Hansen i forbindelse med udskiftning af ældre CTS-anlæg i eksisterende fabriksbygninger. Omfatter detaljeret analyse og registrering af alle eksisterende anlæg, komplekse sammenhænge samt hele processen med udskiftning af anlæg frem til ibrugtagning af nyt CTS-anlæg herunder designgrundlag, projektering af udbudsmateriale, kontrahering, tilsyn samt kvalitetssikring.

Læs mere...

 

 

Husrådgiver for Royal Greenland i 50 år

S&M A/S har i mere end 50 år løst opgaver for Royal Greenland og har fortsat en rammeaftale med virksomheden. S&M har udført bygherrerådgivning, projektledelse, projektering, audits, dokumentation mm. på en række af projekter. Som et par eksempler kan her nævnes rådgivning ved etablering af SKS-A system, etablering af kompressoranlæg på diverse lokationer, opretning af dokumentation og gennemgang af el-installationer for komplet oliesepareringsanlæg til hellefiskproduktionen.