Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Ledernyt - 1.3.2023

Tidligere S&M’er bliver ny afdelingsleder for Byggeri Vest

 

Det er med største fornøjelse, at vi i dag kan fortælle, at vi har genansat vores tidligere praktikant og stærkstrømsingeniørkollega, Peter Yde Nielsen, som ny afdelingsleder for Byggeri Vest i Spangenberg & Madsen. Dermed er det faktisk tredje gang, vi byder Peter velkommen! 

 

Mere om det senere, men først og fremmest er vi nysgerrige efter at høre, hvad der får Peter til at vende tilbage til Spangenberg & Madsen og hvilke visioner han har for afdelingen.
 

Peter, hvad får dig til at komme tilbage til S&M?
 -  Det er et sammenkog af gode ting. Dels er det den udfordring, jeg har fået med at udvikle afdelingen, og så kan jeg godt lide stedet – jeg føler mig jo hjemme … Og så er det den gode energi i firmaet, og at firmaet har en størrelse, hvor man kender alle.

 

Hvad er det særlige ved S&M?

-  Det er kulturen og den familiære ånd, og så er det også en arbejdsplads, hvor der er plads til ens egne meninger, og hvor man bliver udfordret fagligt. 


Hvilke visioner har du for afdelingen?

  -  En udvikling af afdelingen, det er klart, og så skal vi stadig være en arbejdsplads, hvor man føler sig set og accepteret, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor man bliver udviklet fagligt. I S&M er vi meget tæt på kunderne, og arbejder ud fra en forståelse, hvor kundernes behov, visioner, tid og økonomi går op i en højere enhed i projekterne. Og ... vi skal jo tænke på vores aftryk, så det er klart at bæredygtighed og den grønne omstilling også vil fylde meget fremover.

 

Peter fortæller desuden, at han ser frem til igen at være tæt på kunderne og den type opgaver, Spangenberg & Madsen typisk løser, og forventer, at vi fortsat skal være blandt kommunernes, private bygherrers og entreprenørernes foretrukne rådgivere.


 

Stor begejstring blandt kollegaerne

Det var en nyhed, der blev særdeles godt modtaget, da direktør Michael Søgaard Rasmussen på et morgenmøde for nyligt overbragte det glædelige budskab om ansættelsen af Peter:


  -  Det er dét, jeg siger: Vi kommer tilbage! udbrød Tina Muusmann Kramer, der for nyligt selv valgte at søge tilbage til Spangenberg & Madsen, efter at have været væk fra firmaet et stykke tid.

 

En anden, der kender Peter fra hans tid som praktikant og rådgiver, fortæller om sin reaktion på nyheden:

 

  -  Ja, der blev jeg godt nok glad! Det er virkelig en god nyhed for Spangenberg & Madsen og for os som kollegaer. Peter er en god gut, virkelig rar og hjælpsom, og fagligt stærk. Han er nærmest vokset op fagligt her i firmaet og har i dén grad Spangenberg & Madsens DNA under huden, fortæller Katrin Karbech Mouritsen, der er kommunikationsansvarlig i firmaet og har samarbejdet meget med Peter tidligere, og uddyber:

 

  -  Peter og Michael kender hinanden godt og er enige om, hvordan Spangenberg & Madsen skal være som arbejdsplads, og det er vigtigt efter den omvæltning, firmaet har været igennem de seneste måneder i det jyske, så det er fantastisk, at det er Peter, der skal stå i spidsen for afdelingen i Aarhus. Det er han den helt rette til!
 


Alle gode gange tre …

Peter startede første gang hos Spangenberg & Madsen i 2013, hvor han kom i ingeniørpraktik og hurtigt viste sig at være fagligt skarp og med en personlighed, der passede godt til Spangenberg & Madsen, og blev i forlængelse af praktikopholdet ansat som studentermedhjælper.

 

I 2014, efter et smut ude i marken hos en entreprenør, blev Peter fastansat som rådgivende ingeniør, stærkstrømsingeniør, hos S&M, og beskæftigede sig i de følgende seks et halvt år med en bred vifte af projekter i roller som projektingeniør, fagleder, projektleder. Blandt projekterne var blandt andet energiscreening af tusindvis af kvadratmeter bygninger for Aarhus Kommune, under det såkaldte Aa+ energiscreeningsprogram som Peter var dybt involveret i over en længere årrække, og også projektering af stationsbygninger fylder en del på Peters CV, foruden boliger, folkeskoler og NAU Nyt Universitetshospital i Aalborg, hvor Peter i en periode varetog rollen som fagleder for el.

 

Efter knapt to år hos en større rådgivende ingeniørvirksomhed, er Peter nu tilbage hos Spangenberg & Madsen.

 

  -  Jeg er simpelthen så glad for, at Peter igen har takket ja til S&M, fortæller Michael Søgaard Rasmussen. Det er fedt at få Peter med ombord igen og nu til at stå i spidsen for at videreudvikle Byggeri Vest med fokus på teknik og digitalisering. Vores mål er at rekruttere en masse dygtige kollegaer, som passer ind i vores kultur, både fagligt tunge og nyuddannede. Og så skal vi selvfølgelig fortsætte med i et frugtbart samarbejde at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med at skabe gode, fremtidssikrede løsninger i projekterne, sådan som vi altid har gjort.
 

Varmt velkommen, Peter, vi glæder os til samarbejdet.

 

Vil du også være en del af S&M?

I vores jobunivers her kan du læse mere om det at arbejde hos S&M, der på femte år er certificeret som en god arbejdsplads af organisationen Great Place to Work. Under ledige stillinger, kan du se hvilke jobs vi lige nu søger nye kollegaer til, og du er også velkommen til at benytte dig af muligheden for at sende en ”uopfordret ansøgning” her.

 

 

Kontaktperson: Peter Yde Nielsen, tlf. 29 69 99 26


Peter Yde Nielsen er pr. 1. marts 2023 ansat som afdelingsleder for Byggeri Vest hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma. Peter er uddannet stærkstrømsingeniør, og har i en stor del af sin karriere været tilknyttet Spangenberg & Madsen.
Tilbage

Nyheder
News