En af landets bedste arbejdspladser

S&M er certificeret som god arbejdsplads - Great Place to Work

Spangenberg & Madsen har deltaget i Great Place to Work-undersøgelsen fire gange og er alle fire gange blevet certificeret som en god arbejdsplads.

 

Udover selve certificeringen, er Spangenberg & Madsen også alle fire gange blevet kåret som henholdsvis en af landets bedste mindre arbejdspladser, da vi var færre end 50 S&M'ere, og som en af landets bedste arbejdspladser i kategorien 50-499 medarbejdere.

 

Kåringen er baseret på en meget udførlig tilfredshedsundersøgelse, som samtlige fuldtidsansatte kollegaer har besvaret, kombineret med en kulturprofil, der beskriver S&M - hvordan vi arbejder, vores ansættelsesforhold, vores involvering af medarbejdere med videre. Alt det, der udover det faglige, også er med til at definere en god arbejdsplads.


Denne kåring er derfor meget sigende for, hvordan vi som S&M'ere oplever vores arbejdsplads - og derfor er vi også rigtigt glade for både at være certificeret som et Great Place to Work og at være kåret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark.

 

Din hverdag som S&M'er - dyb faglighed, nærhed til projekterne og godt kollegaskab 

Vi kan tilbyde en hverdag fyldt med spændende opgaver indenfor rådgivning, projektering og tilsyn med projekter for såvel private som offentlige bygherrer indenfor nybygning og renovering af boliger, kontorbyggerier, uddannelsesinstitutioner, industri, fordelingsanlæg, lufthavne, sygehuse mv.
 

Dine kollegaer er en skøn blanding af primært teknikere med mange års erfaring og dygtige nyuddannede. Vi arbejder alle selvstændigt eller i de projektgrupper, der sammensættes til de pågældende opgaver. I arbejdet indgår daglig kontakt til vores kunder og samarbejdspartnere, og vi er naturligvis ude i marken på tilsynsopgaver, hvor vi indgår i direkte dialog med håndværkerne.

Vi arbejder alle med frihed under ansvar, frihed til forandring og frihed til forskellighed. Det betyder, at du som S&M'er har vide rammer for løsningen af de pågældende opgaver, naturligvis i et frugtbart samarbejde over generationerne, hvor de erfarne kollegaer med det store rolige overblik er modtagelige og påvirkelige overfor de nye sprudlende input, som den yngre generation er garant for leveringen af - på denne måde går erfaringen, forandringen og forskelligheden i spænd.

Det er derfor en naturlig selvfølge her hos os, at vores kollegaer er gode til at samarbejde - og har et socialt væsen med et godt og smittende humør.

 

  

Nyheder
News

S&M ansætter rutineret afdelingsleder
Kolleganyt
Ledige jobs
Fejring
Vundet

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os
Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her