Ring til os på43 44 60 00
 

Dokumentation

Spangenberg & Madsen (S&M) er en af landets ældste rådgivende ingeniørvirksomhed, grundlagt i 1905, og er i dag specialiseret i rådgivningsydelser inden for byggeri, infrastruktur og industri, indenfor alle typer tekniske installationer, samt indeklimarådgivning, brandrådgivning og sikringsrådgivning. 

 

Dokumentation udgør og har altid udgjort en væsentlig og uundværlig del af vores projekter og dermed vores ydelser. Vi er således bredt funderet indenfor både 2D- og 3D-dokumentation, BIM og IKT, og generel dokumentstyring.

 

 

Dokumentation - også på konsulentbasis eller som ressourceudlån

Som specialister i dokumentation har vi over en længere årrække ydet assistance ude hos kunderne til både korterevarende projekter, og til generel assistance fx to dage om ugen eller på fuld tid, alt efter behov. 

 

Har I brug for assistance, så ring til vores fagansvarlige partner, Jenny Anna Podress, på tlf. 29 69 99 10 og drøft jeres behov og mulighederne for et samarbejde.

 

 

 

Bred kundekreds - og eksempler på hvordan vi har hjulpet andre kunder

S&M er landsdækkende, og vi er omkring 75 kollegaer fordelt på ingeniører, installatører, tekniske tegnere, bygningskonstruktører, designere mv. og har en bred kundekreds af offentlige myndigheder, kommuner og regioner, store statslige selskaber og private bygherrer, og har igennem årene arbejdet med adskillige projekter i Danmark, Grønland og på Færøerne. 

 

Foruden at levere dokumentationsydelser på ”vores egne” tværfaglige projekter, fx i byggerisektoren (boliger, kontor, skoler, hospitaler) eller på infrastrukturprojekter (jernbane, lufthavne mm), tilbyder vi også at stille dygtige tekniske designere, document controllere og BIM’ere til rådighed hos vores kunder. 

 

Dette har vi blandt andet gjort i to årtier hos Danmarks Radio i DR Byen, hvor vi har været ansvarlige for opbygningen af tegningsarkivet, samt været med til den daglige tegnings- og dokumentationshåndtering (opsætning, opdatering, filstruktur, arkivering, tegningsstandarder, procedurer mv). Desuden er vi ansvarlige for udarbejdelse af pladsfordelingsplaner i forbindelse med afvikling af arrangementer, produktioner mv. og med generel bistand vedr. brand og sikkerhed ved produktioner.

 

Hos Siemens (Mobility og Energy) har vi de seneste mange år haft udlånt flere ressourcer på timebasis til at varetage forskellige dokumentationsopgaver, blandt andet til elektrificering af jernbanen, transformerstationer samt mange forskellige højspændingsprojekter. Vi har blandt andet varetaget roller som projektledersekretær, projektassistenter og dokumentations- og tegningsansvarlige, både på byggepladsen og på kontoret, hvor en overvejende del af projekterne har haft engelsk som arbejdssprog.

 

For Banedanmark har S&M projekteret BPU-områder (jording og potentialudligning) og været ansvarlig for udarbejdelse af tegninger og udtræk af GPS-koordinater, samt en masse andre projekter.

 

Hos Ørsted Bioenergy & Thermal Power assisterer vi med forskellige projekter, hvor vi blandt andet kvalitetssikrer dokumentationen, arkiverer as-built, tilpasser strukturen på DECA-sitet og hjælper Ørsteds rådgivere med at leve op til Ørsteds dokumentationskrav mm.

 

S&M har været husrådgiver for Royal Greenland i et halvt århundrede og varetager fortsat vedligehold af et elektronisk tegningsarkiv for virksomhedens fabrikker i Grønland.

 

Vores forskellige tekniske designere repræsenterer en bred vifte af kompetencer inden for teknisk dokumentation og BIM, herunder el, vvs, ventilation, konstruktioner og anvender programmer som AutoCAD, Revit, Bluebeam, Caddy++, Visio, ELCAD, PC Schematic og webbaserede dokumenthåndteringssystemer som Sharepoint, DECA, Aconex og ProjectWise.

 

 

Dokumentation er en del af alle projekter

Dokumentation indgår i samtlige projekter i vores portefølje, klik her for at se et udvalg af vores projekter opdelt i kategorier.

 

 

Nyheder
News

Kolleganyt
Øget fokus på bæredygtighed
Kolleganyt
Tak for i år
Kolleganyt

Mere info

Bliv ringet op
Ring til os

Få nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her