Give us a call+45 43 44 60 00
 

News in Danish

Currently this section is only available in Danish.

If you are interested in more information, please do not hesitate to contact us at +45 43 44 60 00 or email us at sogm@sogm.dk.

 

 

 

Ledernyt - 4.10.2023

S&M ansætter erfaren brandrådgiver og leder til at stå i spidsen for Brand & Sikring

Hos Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma er vi særdeles tilfredse med, at vi i dag kan fortælle, at vi er blevet en erfaren afdelingsleder rigere: Varmt velkommen til Susanne Wrist-Jensen, afdelingsleder for Brand & Sikring hos Spangenberg & Madsen.

 

Erfaren brandrådgiver med fjorten års ledererfaring

Susanne Wrist-Jensen er uddannet bygningsingeniør i 1992 og har siden da arbejdet med brandrådgivning, som brandteknisk rådgiver, byggesagsbehandler, udviklingschef og afdelingsleder i flere ingeniørvirksomheder og på Danmarks Tekniske Universitet.
 

  -  Susanne har en solid baggrund som brandrådgiver og byggesagsbehandler og oveni det har hun mere end mange års erfaring som leder for brandafdelinger i andre ingeniørvirksomheder, så Susanne er den helt rette til jobbet som afdelingsleder her hos os og det er jeg simpelthen så glad for, at hun har takket ja til, fortæller Michael Søgaard Rasmussen, adm. direktør og indtil nu midlertidig leder af afdelingen.

 

Spangenberg & Madsen har i mange år rådgivet om brand- og sikringstekniske installationer i byggeriet, og beskæftiger i dag et team af brand- og sikringsrådgivere, der med base i Albertslund og Åbyhøj rådgiver på projekter i hele landet, indenfor byggeri og anlæg, infrastruktur og industri.

 


Susannes førstehåndsindtryk af Spangenberg & Madsen:
”Wauw, her er fedt at være!”

Det er alment kendt i branchen, at der er stor efterspørgsel på brandrådgivere til at imødekomme behovet for rådgivning, og derfor er vi hos Spangenberg & Madsen glade for, at Susanne har valgt netop os som kollegaer, og lidt nysgerrige efter at vide, hvad der fik Susanne til at vælge Spangenberg & Madsen.

 

Hvad fik dig til at vælge Spangenberg & Madsen?

 

  -  En mindre virksomhed med høj trivsel og stor faglighed har betydet meget for mig. Første gang, jeg var her, kunne jeg mærke ”wauw, her er fedt at være!”. Der var en summen af liv ved bordene, folk snakkede og det virkede virkelig rart ... Der var sådan en god stemning, og jeg havde bare lyst til at sætte mig dér i den bløde stol og blive hængende. Og så var det også mit møde med Michael … at opleve hans S&M-hjerte, og mærke, hvordan han virkelig brænder for det. Det afspejler meget den kultur, jeg kunne mærke. Så jeg var slet ikke i tvivl om, at det var et sted, jeg gerne ville arbejde, fortæller Susanne.
 

Hvilke visioner har du for din afdeling?

 

  -  Jeg nyder at arbejde med mennesker og lige præcis indenfor mit fag, brandrådgivning, har der de sidste par år været et stort behov for rådgivning – og det kan alle brandrådgivere mærke. Det stiller store krav til, hvordan vi passer på vores folk og dét ligger mig på sinde. Så det er i hvert fald noget af dét, jeg håber mit team vil opleve, at jeg har fokus på. Spangenberg & Madsen har jo en meget høj trivsel blandt medarbejderne, og det skal vi blive ved med at have. Og det hænger jo også sådan sammen, at mennesker i trivsel leverer gode løsninger, og det giver tilfredse kunder. Dét er selvfølgelig også et fokus for mig, siger Susanne smilende og sætter lidt flere ord på:

 

  -  Jeg ser frem til at være med til at styrke fagligheden og bygge videre på alt det gode, der allerede er i afdelingen – vi skal ikke være blandt de største, men gerne de bedste. Så jeg har fokus på fagligheden og trivsel, og dermed også på de gode løsninger til gavn for vores kunder.

 

Susanne havde første arbejdsdag hos os mandag den 2. oktober, og med ”onkel Michael” ved sin side er hun allerede i fuld gang med sin ”onboarding”, så hun kan få alle de praktiske detaljer ind under huden fra start.

 

Varmt velkommen til Susanne – vi ser frem til det gode samarbejde internt i Spangenberg & Madsen og eksternt med vores kunder og samarbejdspartnere, og håber I alle vil tage godt imod Susanne.

 

 

Vil du også være en del af S&M?

I vores jobunivers her kan du læse mere om det at arbejde hos S&M, der på femte år er certificeret som en god arbejdsplads af organisationen Great Place to Work. Under ledige stillinger, kan du se hvilke jobs vi lige nu søger nye kollegaer til, og du er også velkommen til at benytte dig af muligheden for at sende en ”uopfordret ansøgning” her.

 

 

Kontaktperson: Susanne Wrist-Jensen, tlf. 29 69 99 06


Susanne Wrist-Jensen, her sammen med direktør Michael Søgaard Rasmussen, er ny afdelingsleder for Brand & Sikring hos Spangenberg & Madsen.
Tilbage

Nyheder
News